Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Serhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan
Ödenen bonservisi direkt kayda geçirdikleri de söylenemez ş*refsizlerinO normalde güncelleme olunca yapılıyor o da 3-4 ayda bir benim bildiğim.
6.5 bu arada bonservisi.
Okan ile tartisirim genelde, zevkli de olur Onunla severim tartismayi da yazdigi sey yenilir yutulur degildi. Yakistiramadim. Bence oyle bir sey kimse ne olursa olsun yazmamali.vay be ben de kendisine zamaninda sovmustum ceza da almamistim ama hak etmisti
konu neydi ben ettigi kufrun kendisinden cok onu merak ettimOkan ile tartisirim genelde, zevkli de olur Onunla severim tartismayi da yazdigi sey yenilir yutulur degildi. Yakistiramadim. Bence oyle bir sey kimse ne olursa olsun yazmamali.
Cogu zaman yapiyorlar gibi hatirliyorum bize gelince yok. Ugurcana 27m€ verdik, herif hala 15m€ da.Ödenen bonservisi direkt kayda geçirdikleri de söylenemez ş*refsizlerin
O dönemi yaşamayacağımızın garantisi yok ki bence tökezleyecez.İnanılmaz kötü bir hava var ama Allahtan hem lideriz hem de şl elemesi oynucaz çok şükür durumumuz havaya nazaran iyi, ayağımız kaysa fena yuvarlanırdık. torrentli sezon esintisi var camia da hiç sevmiyorum böyle dönemleri. Artık olan oldu transfer kapandıysa gelenleri destekleyip şu iğrenç transfer döneminin kıskacından çıkalım. Bir rize galibiyeti paklar bizi.
Ekin kinayeli sekilde Okan fason diye biri vardi, kafa acardi gibi bir sey yazdi. Ona kufretti.konu neydi ben ettigi kufrun kendisinden cok onu merak ettim
Elbette her ödenen bonservis bedeli o oyuncunun gerçek piyasa değeri olmuyor pek tabi de, örneğin uğurcanın 27 milyonluk değerinin çoğu köpük malum, ama mesele bize gelince hep en alt sınırdan işlem yapmalarıCogu zaman yapiyorlar gibi hatirliyorum bize gelince yok. Ugurcana 27m€ verdik, herif hala 15m€ da.
ula simdi okuyom kanim dondu resmen herifi tuzaga dusurmussun geriden geliyodum@Okan Mason fason musun?
İlk puan kaybındabugünden sonra 5-6 puan geri düşene kadar şampiyonluğu verdik falan diye ağlamayalım lütfen
Ben girgir yapiyordum yahuula simdi okuyom kanim dondu resmen herifi tuzaga dusurmussun geriden geliyodum