Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan gitmeseydi bari yav.1-2 oyuncu sakat cezalı olsa kim oynayacak

İnanılmaz kötü bir hava var ama Allahtan hem lideriz hem de şl elemesi oynucaz çok şükür durumumuz havaya nazaran iyi, ayağımız kaysa fena yuvarlanırdık. torrentli sezon esintisi var camia da hiç sevmiyorum böyle dönemleri. Artık olan oldu transfer kapandıysa gelenleri destekleyip şu iğrenç transfer döneminin kıskacından çıkalım. Bir rize galibiyeti paklar bizi.
O dönemi yaşamayacağımızın garantisi yok ki bence tökezleyecez.

Net olarak ellerimizle verdik şampiyonluğu

Şampiyonluk savaşı kirli. Bu savaşın yarısı saha ise diğer yarısı motivasyon ve psikoloji. Bu dürzüler taraftarın psikolojisini bozdu, resmen fb nin yelkenine rüzgar üfürdüler. Hainoğlu hainler. Bunları döve döve atacaksın divan toplantısından

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi orta saha almadik lemina ve torreira zaten fit olduklari sürece oynarlar diye düsündük bunu mantik olarak kabul ettigimizi varsayalim,neden iyi bir on numara almadik anlamiyorum

Bizim senelerdir kanat oyuncularimizin skor ve oyun katkisi vermelerinin sebebi mertens’in iyi bir on numara olmasindan kaynaklaniyordu

Simdi ise sane ve baris herhangi bir baglanti bulamadiklari icin bireysel pozisyon cikarmaya calisiyorlar

Mertens duvar oluyordu kanatlarin hareket etmelerini sagliyordu

Yunus,sara ve ilkay bu pozisyon da oynadiklari zaman cok kayboluyorlar hatta kanat oyuncularina uzak oynuyorlar

Cogu zaman yapiyorlar gibi hatirliyorum bize gelince yok. Ugurcana 27m€ verdik, herif hala 15m€ da.
Elbette her ödenen bonservis bedeli o oyuncunun gerçek piyasa değeri olmuyor pek tabi de, örneğin uğurcanın 27 milyonluk değerinin çoğu köpük malum, ama mesele bize gelince hep en alt sınırdan işlem yapmaları

Erden abinin 2028 seçimleri için ciddi düşüncesi olduğunu görmüştüm. Tabii bu yaşanan süreçlerden sonra fikri ne olur onu da kestirmek zor ailesine em kısa zamanda sağ salim sıkıntısız kavuşsun mühim olan bu ondan sonra bakılır. Mutlaka bir gün gelecek umarım çok bekletmez sana sahip çıkmayan bu camiaya da bir kez daha yazıklar olsun

Bugün bir olay öğrendim.

1961 yılı Rahmetli Metin Oktayin askerlikte 8 gün eksiği var diye haber yapan Fbli yazar sonrası tutuklanıp 45 gün hapis yatıyor. Bu 45 günlük süre içerisinde 4 macta Galatasaray puan kaybediyor ve 1 puanla şampiyonluğu kaçırıyor.

Bu herifler her zaman düşmanımızdır destekleyen herkes de düşmanımızdır. Ülkeye meteor düşecek olsa ve koordinatini bana sorsalar bunların en çok olduğu yere indirtirim.

Rezalet ötesi bir transfer dönemi yaşattılar. Sözde 3 ama gerçekte sadece 1 adam aldik ve orta saha rotasyonumuz darken tek alternatifi de gönderdik yerine adam almadık. Bu rezilliğin hesabı yazın yapılacak seçimde sorulmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt