Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.422
- 91.392
- 5.093
Ana avrat küfür eşliğinde yeni bir güne merhaba dedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsimde bir hata yok Gardi luis ‘le anlaşmıştıBari ismi düzgün sallasaydın :d
Hayal ettim. Herkesi calimlsyip golünü atiyorSingo'nun pres altında sırtı dönük, Uğurcan'dan pas aldığı senaryoyu bir hayal et. 1m
O pas geldiğinde kazasız belasız yüzünü topla birlikte rakip kaleye dönebilirse bunu yapabilecek birisi Singo. Etebo bile atıyordu neredeyse, Singo vura kıra götürür topu orayaHayal ettim. Herkesi calimlsyip golünü atiyor
Kanırta kanırta şampiyon olacağız ne yani ben alsancakta konvoya girmeyecem mi bizim kadronun hafife alınması iyi oluyor oyun anlamındada kadro olarakta halen çok üstlerindeyiz hakem olmasa gol atamayacak zaarlarBeyler bu sene şampiyonluk da yok gibi he ne dersiniz
Kesinlikle ada da öyle çok olgun oynuyorlar gerçekten top ayaklarına yakışıyor çocuklarınUlan az izledik ama Furkan Koçak çok kaliteli bir kardeşimiz. Kesinlikle şans bulmalı hemde 11 filan oynamalı bazı maçlarda. Abartı olmasın biraz Emre Belözoğlu ışığı gördüm. Teknik,hız,sakinlik ve fizik güç. Hepsi mevcut Furkan’da.
Versatil sallai oynayacak zaten izlersinO pas geldiğinde kazasız belasız yüzünü topla birlikte rakip kaleye dönebilirse bunu yapabilecek birisi Singo. Etebo bile atıyordu neredeyse, Singo vura kıra götürür topu oraya![]()