- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
fb iyice arap takimina dondu aranizda ciddi vizyon farki var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3 e doneceksek sallai oralara kaysin diye singoyu boey ile yedeklemek eyvallah lafim olmaz.singo - sançez - lemina - jacops
--------sallai - sara - torreira
--------sane-osimen-lang
O olay kesin mi kiTecavüzcünün Galatasaray'da yeri yok
Sağlıklı kalabilirse sezon sonu Davinson yerine stopere çekeriz. Ben orada daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.Singo ne olacak kafayi yicem.
Belki akıllı değil, pratik değil ama hiç olmazsa 1 Şut tehdidi var 2 sağ tarafa kayarak iyi orta yapar 3 savunma katkısı verirSallai ne kadar hücum bölgesine yaklaşırsa o kadar küfür yer.
İlk geldiği zamanlardaki gibi yani. 6 numara oynatmak 10 numara oynatmaktan çok daha mantıklı geliyor şu an...
4-3-3 e doneceksek sallai oralara kaysin diye singoyu boey ile yedeklemek eyvallah lafim olmaz.
Ama sakat adam yani...
Sağol ben o eksiği singo kutusu ile giderdimBoey kutusu satışa cıkacak yara bandı gazlı bez oksijenli su varmış. tıbbı set alın arabalara koyun
Davası sürüyorduO olay kesin mi ki
fransızca biliyomuşTakımda portekizce konuşabilen bi sara var galiba nhaganın ingilizcesi de yok gibi
Gabi şu çocuğa kol kanat ger gözünü sevim
Adam zaten ön oyuncusu herhalde orada oynasın ama markaj altındayken iyi maç çıkaramıyor.Belki akıllı değil, pratik değil ama hiç olmazsa 1 Şut tehdidi var 2 sağ tarafa kayarak iyi orta yapar 3 savunma katkısı verir
En azından 2 - 3 maç denerim
Haberi gordukten sonra muhtelemen samiUlan @Sami Karakoç totem olsun diye kendini banlattırdı en sevmediği adam geldi AHAHAHAHSHFJGJAHAHAHAH
2 hafta gülünür buna