- 10 Nisan 2013
- 58.855
- 42.154
- 3.943
Sağ kanat olduğunu kim söylüyor? Okan hoca hangi bölgede oynamasını isterse o bölgede oynayacak daha haberi yokCan Armando da sağ kanat. Sane var yedeği Asprilla bu çocuk nasıl oynayacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ kanat olduğunu kim söylüyor? Okan hoca hangi bölgede oynamasını isterse o bölgede oynayacak daha haberi yokCan Armando da sağ kanat. Sane var yedeği Asprilla bu çocuk nasıl oynayacak?
Buluruz bi bek pozisyonu. Valla kazimcan 1 maç oynayamaz bu sene diyordum 10 kere fırsat geldi çocuğaCan Armando da sağ kanat. Sane var yedeği Asprilla bu çocuk nasıl oynayacak?
Yarın bitiyorolum bugün bitmiyor mu transfer dönemi ,
hani boey , armando nerde uçakları herkes bişi söylüyor
Resmi olarak binmişler mi ?
daha gelecekler , sağlık kontrolü olacak evrakları yetişecek falan
Chedjou diye mal bir stoperimiz vardı. Savunma bilmezdi ama ayağı iyi diye bir efsane dolaşıyordu ortalıkta.

500 binoha oha oha 4 aylık kiralama boey için 2 milyon mu
Biliyorum da bunlar belli ki başka orta saha bulamadılar ve o arada Boey fırsatı çıktı kiralık+ opsiyon ile. Svanberg yada Boey hangisini alalım diye sorulmuştur direk. Başka bir isim bile yoktur. Hoca zaten transferi kapattık gibi konuşmuştu. En son demişler işte Svanberg yada Boey seç diye hocada hiç inanmadığı Svanberg yerine bildiği Boey'i seçmiş ve Sallai'yi çok amaçlı İsviçre çakısı gibi kullanırım demiştir diye düşünüyorum. Transfer dönemini sonunu çok saçma geçirdik. Oysa yapılması gereken Dennis'i almaktı.Mevki olarak söylüyorum oyuncu olarak değil.
Neymiş bu eski anlaşmalardan doğan geri ödemeler
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kadro bildirim süresi, 5 Şubat'ı 6 Şubat'a bağlayan gece saat 02.00'de sona erecek.Şampiyonlar Ligi kadro bildirimi bugün son mu?
İlk satış zamanı hazırlık maçı gelirlerinin bize devri hususunda yapılan işten söz ediliyor sanırım.Neymiş bu eski anlaşmalardan doğan geri ödemeler
Geliri bize kalacak 2 maç mı ne yapacaktık sanki bunlarlaNeymiş bu eski anlaşmalardan doğan geri ödemeler
Nerden baksan 3 4 kağıdı var o işin temizindenİlk satış zamanı hazırlık maçı gelirlerinin bize devri hususunda yapılan işten söz ediliyor sanırım.
Gençliğinde manitayla pentiye girmişliğin var mı Cafer'im?nöbeti pentiye çevirmişsiniz