Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.961
- 9.957
- 2.398
En azından ağır kazık girmeden dönemi atlattık diye avunalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özür dilerim yanlış yazmışım da çok önemli bir detay değil. düzelttim şimdi. 23 olsun ara transfer yaş ortalaması. ana fikre odaklanalım.Boey ve Lang'i niye kuculttun heis
veli abi 2024te mi yaşıyonboey 24
nhaga 18
asprilla 22
lang 23
gs'ın devre arası transferleri yaş ortalaması: 22
singo da döndü. (24). o da dinamik ve fiziksel anomali. osimhen de öyle (26). bunların da kalitesi üst düzey.
düzelttim. tek tek girip bakmadım yaşlarına da pek önemli bir fark değil. ana fikre odaklanalım lütfen.veli abi 2024te mi yaşıyon
Bizim yönetimin en büyük şansı bu, rakipleri ultra salak. 2 tane Osimhenden iyi santraforları vardı (yersen, ikisini topla Osimin ayak tırnağı olmaz) tekme tokat yolladılar. Stoper ihtiyaç diyolardı, sol bek ihtiyaç diyolardı, almadılar, en sağlam yerimiz orta saha diyolardı, 2 adam daha aldılar, 70-80 milyon vererek bide. Hakkaten gerizekalılık seviyesi ölçülemez bu salakların.Şimdi tek forvetleri Sidiki denen bebe mi oldu? Duran da gitti. Naptı lan bunlar?
Yusuf'u Fb istemiyor mu abi?Yaz sezonu için Yusuf Akçiçek ve Ozan Kabak'ın transferi için gerekli adımları atalım, altyapıdan iki topçu olur.
yakçiçek fb pisliğine bulaşmış bir it olduğu için bu transfere karşıyımYaz sezonu için Yusuf Akçiçek ve Ozan Kabak'ın transferi için gerekli adımları atalım, altyapıdan iki topçu olur.
istesinler, biz alalım.Yusuf'u Fb istemiyor mu abi?
fb'ye geri dönmedi mi o admirim?Yaz sezonu için Yusuf Akçiçek ve Ozan Kabak'ın transferi için gerekli adımları atalım, altyapıdan iki topçu olur.
yokfb'ye geri dönmedi mi o admirim?
videoyu 17. saniyede sonlandıralım