Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang ilk maçında gayet iyiydi. Onun sayesinde ileri tarafta daha çok kaldık. Barış Yunus Sane aynı anda sahada olunca langirta dönüyor maç koş babam kos. Langin sakinliği ve top tutması acayip pozitif yansıdı tebrik ediyorum emeği gecenleri net iyi transfer

Yalan dolan

Ramos sağ bekken de world class adamdı.

Singo ne başarmış da üst düzey falan diyor, ki stoperde gösterdiyse de üçlünün sağ stoperinde gösterdi, napıcaz üçlü mü oynıcaz

Adam ikili stoperde üst düzey bir adam falan da değil şu ana dek.

Oulai, Nhaga'dan 1 yaş büyük.
Aralarında 1 cm fark var.
Bu fark kapanırsa performanslar benzer olur.
Uzmanı değilim ama 1 cm çok da fark yaratmaz aslında.

1,72 vs 1,73

Boey transferiyle

Sanchez’e dikkat et Singo var stoperde seni keser.

Barış’a dikkat et Sallai formayı kapar iyi oynamazsan.

Mesajı verilmiş oldu. Herkes canını dişine takacak artık.

Takmazsa da takanlar oynar.

-----------------------------Uğurcan(Günay)---------------------
Boey(Sallai)----Davinson(Singo)----Apo(Arda)----Jakobs(Eren)
Sane(Yunus)-------Lemina(Kaan)---Torreira(Nhaga)---Barış(Lang)
------------------------------Sara(İlkay)-----------------------------
-----------------------------Osimhen(Icardi)------------------------

+Asprilla/Kutucu/Kazımcan

Bir şey diyim mi müthiş rotasyon

La Singo nasıl stoper performansıyla değer kazandı

Hazar'ın yalanına soxum

Singo 100 metre koşucuları gibi sürate o fizikle çıkabildiği için değer kazandı, adamı Torino'dan tut Monaco'ya kadar her yerde ırgat gibi koştur koştur oynattılar. Adamın olayı bu ulan.

Hatta şöyle söyleyeyim, Sane sakatlansa yerine Aspirin yerine Singo'yu alsan rakibi darma duman edebilir. Öyle bi sürat ve fizik var herifte.

Boey transferiyle

Sanchez’e dikkat et Singo var stoperde seni keser.

Barış’a dikkat et Sallai formayı kapar iyi oynamazsan.

Mesajı verilmiş oldu. Herkes canını dişine takacak artık.

Takmazsa da takanlar oynar.
Sallai, Yunusu da tehdit eder, çünkü orda da kullandı hoca onu. Öyle 2 depar atıp eli belinde nefesi bi tarafından vermez inşallah artık.

kaan, icardi ve ilkay kalan maçlarda ne kadar az süre bulmuşsa, şampiyonluğa o kadar yaklaşmışız demektir.
İlkay çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bundan daha kötüsünü hayal edemezdim herhalde. City maçımızda Bernardo'nun oynadığı topun yarısını bizde oynasa bile takım oyununu yukarı çekerdi.

Sakatlanana kadar olacak galiba denilen bir kaç maçı oldu, tam takım da ona alışıyor derken sakatlık sonrası birden herhangi bir orta sahaya döndü. İşin kötüsü kendisi de bunu kabullenmiş bir vaziyette ve benden artık bu kadar görüntüsünde.

Yani açıkçası takımın tek istikrarlı işleyen x üretim faktörünün mevkisine 2 yıldır doğru dürüst top oynayamayan müzmin sakat adam aldık... Ciddili konuşuyorum aylardır Sallai'nin iç koridkoru kullanması ve ekstra koşuları dışında akan oyunda doğru dürüst üretemiyor takım... Onu sezonun en kritik döneminde ne kadar verim vereceği belirsiz orta sahaya falan çekicez (ki orta sahadan aynı koşuları atınca boş bırakmazlar o kadar) ve yerine futbolu unutmuş olması muhtemel Boey'i koyucaz öyle mi???

Singo 6 falan da saçmalık... Böyle bir şeyi sezon başında yaparsın da CL play-off'unda veya ligin en kritik dönemeçlerinde denemezsin...
Aynen. Neredeyse tek plan Sallai'nin öne kaçması idi.
Yine de Singo için yazılanlar doğru gibi. Yoksa gerçekten iyileşti ise sağ bek yerine orta saha lazımdı

Sacha Boey’in gelişine sevindim. Gittiğinde o mevkide kaybettiğimiz fizik, dinamizm ve atletizm neredeyse şampiyonluğa mal oluyordu.

Özellikle rakip geçiş hücumlarında stoperler için ayrı bir rahatlık ve güven hissi sağlıyordu

İnşallah eskisi gibi döner ve kaldığı yerden devam eder

İlkay çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bundan daha kötüsünü hayal edemezdim herhalde. City maçımızda Bernardo'nun oynadığı topun yarısını bizde oynasa bile takım oyununu yukarı çekerdi.

Sakatlanana kadar olacak galiba denilen bir kaç maçı oldu, tam takım da ona alışıyor derken sakatlık sonrası birden herhangi bir orta sahaya döndü. İşin kötüsü kendisi de bunu kabullenmiş bir vaziyette ve benden artık bu kadar görüntüsünde.
valla ben şu an kendisine tamamen düzgün karakteri, futbol aklı ve olası bir teknik adamlık kariyeri ihtimali sebebiyle ses çıkarmıyorum. yoksa büyük hayal kırıklığı oldu benim için de. çok istiyordum gelmesini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt