Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey harika olduu
Birden fazla mevki ve sağ kanat aşırı rahatlayacak
Son zamanlardaki en mantıklı hamlemiz
Bir diğeride Gedson olurdu ama nasip
Belki Nhaga da öyle oynar
Ölümüne CİMBOMBOMMM

Nelson kendini bayağı büyük bir oyuncu olarak görüyor ben açıklamalardan öyle anlıyorum,arıza oradan çıkmıştır niye oynatılmıyorum veya az oynatılıyorum gibisinden
Daha iyi çalışacaktı formayı kapacaktı.öyle sitem etmeyle olmuyor bu işler.Aslında imkanda buldu ama sonunu getiremedi.Birde nedense takımdan kendisini dışlama triplerine girdi. Umalım ki bu sene başarılı olsun takımında ve gitsin.

nelsson salağı 3. stoperliği kabul edip triplere girmeseydi mükemmel bi alternatif olurdu ya

kapandığında falan al karşılasın dursun
En basitinden Kadıköy beraberliğinde Arda gireceğine Nelsson girseydi sabaha kadar kafa vurdurmazdı Duran hıyarına.

Daha iyi çalışacaktı formayı kapacaktı.öyle sitem etmeyle olmuyor bu işler.Aslında imkanda buldu ama sonunu getiremedi.Birde nedense takımdan kendisini dışlama triplerine girdi. Umalım ki bu sene başarılı olsun takımında ve gitsin.
takımı küme düşecek muhtemelen almazlar

belki başka bi takım bulunur

Sene sonu da

Sol stoper
6 no
8 no
10 no
Sol kanat
Yedek fw

Alırız

Böyle transfer döneminin içine edeyim. Transfer yapmasalar daha iyidi. İyice karıştırdı hoca.

3-4-3’e dönse belki işe yarar o da İlkay-Sara ne kadar makul olur bilmiyorum.

Stoper(3): Davinson-Apokerim-Singo-Lemina-Jakobs-Boey-Kaan

Orta Saha(2): Torreira-Lemina-Sara-Ngaha-İlkay-Kaan-Yunus

Kanat Bek(2): Sallai-Barış-Singo-Eren-Jakobs-Boey-Kazımcan-Yunus

Kanat Forvet(2): Sane-Barış-Yunus-Lang-Asprilla- Ahmed-Sallai

Forvet(1): Osimhen-Icardi-Barış

En oluru bu gibi. hele kritik maçlarda orta alanı Sara-Torreira-Yunus falan çıkıp arkayı sadece Davinson ile tutarsak duman oluruz. Singo-Davinson-Jakobs stoper yaparsın. 3’lü de en azından arkayı tutarlar.

Osimhen
Lang Asprilla Sane
Torreira Sara
Jacobs Davinson Lemina Sallai
Uğurcan

Şunu izlemek için heyecandan geberiyorum

Çok merak ediyorum Sevgili Sadri, ne zaman herhangi bir listede 10 numara yazmayacağız.Yıllardır 10 numara tahtada yazılı hep:))))
Alınmazsa yazarız

İlkayla kaan oynasın diye nhaga
Yunus darılmasın diye de asprilla aldıran biri var takımın başında

İcardi korkusundan da yedek fw aldıramıyor ihtiyacı olduğunu bildiği halde

Taraftar ittirmesiyle eksikler kapatılmaya çalışılıyor,kendi itiraf etti zaten geçen taraftar istediği için topçu bakıyoruz diye buna kalsa berkanla yusufla devam edecekti

Hamza vol2 oldu çıktı başımıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt