Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.784
- 101.953
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gerçekten Kağan oynasın diye Gökdenizi sağ bek oynattı yaa.Kağan bildiğimiz 40 yıllık adam forvet arkası oynadı.Ki Gökdenizin yeri orası.Çocuğu mukavemet kazansın diye sağ beke sürdü.Herkeste beğenmedi doğal olarak Gökdeniz 10 numara hocam demek geldi içimden tüm maç ama o esnada Kağan 10 numaramızdı maalesefAlınmazsa yazarız
İlkayla kaan oynasın diye nhaga
Yunus darılmasın diye de asprilla aldıran biri var takımın başında
İcardi korkusundan da yedek fw aldıramıyor ihtiyacı olduğunu bildiği halde
Taraftar ittirmesiyle eksikler kapatılmaya çalışılıyor,kendi itiraf etti zaten geçen taraftar istediği için topçu bakıyoruz diye buna kalsa berkanla yusufla devam edecekti
Hamza vol2 oldu çıktı başımıza
CAN GELDİ Mİ
2 . ve 3. ligte neler vardır.Aslında her mevkiye bakmak lazım.10 numara yokmudurGelecek seneler için iç piyasadan yerlileri şimdiden toplamaya başlamak lazım.
Ahmet kutucu iyi toparladı, Abdülkerim yıllardır taşıyor. Barış ve Kerem örneği var. Almak lazım iş yapacak yerlileri. Rotasyon işini arttırmak lazım. He kulvarda varız kadro derinliği önemli.
Naber GS düşmanıDunden bugune forumda duyumcular listesi
Seref Aydın
Özgür Ayten
Ahmet Denizci
Levent Kolpgun
Ahmet Kolap
Meliksah Aydoğan
Levent Kolpgun
UgurcanUgurcan
Boey davinson abdülkerim
Sallai Lemina torrera Nhaga eren
Barış osimhen
Naber GS düşmanı
Kabus gibi 11, bil bakalim neden.Osimhen
Lang Asprilla Sane
Torreira Sara
Jacobs Davinson Lemina Sallai
Uğurcan
Şunu izlemek için heyecandan geberiyorum
Ben içerdeki maçlarda 3 lü çıkmamız gerektıgıni düşünüyorum saldırmalıyız parçalamalıyızUgurcan
Boey davinson abdülkerim Eren
Lemina torrera
Sallai Nhaga Lang
Oshimen
Benim 11 de sadece Nhaga soru işareti mevcutları sevmediğimden nhaga yazdım gönlümden geçen aslında Sallai unutmadan söyleyim. Hak veriyorum saldırda çilingir olmadıktan sonra saldırmanında pek hükmü kalmıyor.Bir noktada kopuyor maalesef.Ben içerdeki maçlarda 3 lü çıkmamız gerektıgıni düşünüyorum saldırmalıyız parçalamalıyız