Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utanmadan hala foruma gelip bir de insanları mı kışkırtıyor bu ekin

Ben de dümenden 4 ay mı ne banlanmıştım bu kamil yüzünden

Okan mason için adalet diyoruz ve cezanın düşürülmesini istiyoruz
herif bana s.git dedi zamanında ban yemedi ,sürekli kışkırtma peşinde zaten.Yok sen slavsın bilmem ne saçma sapan ırkçılık işlerine bile girmişti hatta

HAZ5M3uXgAA4RcF
Dön gel Mertens dön gellll

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asprilla dün çok iyidi bence, bu kadar deneyen adam iyidir, sorumluluktan hiç kaçmadı.

Karar verme yetisini geliştirirse o paslar, takımı oynatma falan şu an bile fena değil.

Sıkıntı böyle oyunculara sövüp özgüvenlerini kırdıklarında başlıyor, adam top kullanmak istemiyor/
Dün banliydim ama sürekli forumu okuyordum. Hadi twitteri anlarım da 2009dan beri tek ayakta kalan forumlardan birinde kendi genç topçusu için o yorumlari okumak feci üzdü ve sinirlendi. Twitter'a Dm atmaya çalıştım ama mavi tik istedi atamadım sjsjsjsjs

Utanmadan hala foruma gelip bir de insanları mı kışkırtıyor bu ekin

Ben de dümenden 4 ay mı ne banlanmıştım bu kamil yüzünden

Okan mason için adalet diyoruz ve cezanın düşürülmesini istiyoruz
Herif trolün teki, tek amacı insanları kışkırtıp ceza yedirmek. Ziklemeyin kendi kendine takılsın öylece.
Şimdi bu sezon şampiyon olursak bundan 5-6 ay sonra eski başlıklara girip hocayı eleştiren yorumlara “haha” atacak daha o eleman.

Herif trolün teki, tek amacı insanları kışkırtıp ceza yedirmek. Ziklemeyin kendi kendine takılsın öylece.
Şimdi bu sezon şampiyon olursak bundan 5-6 ay sonra eski başlıklara girip hocayı eleştiren yorumlara “haha” atacak daha o eleman.
Çok sevdim bu Ekin'i.

Boey, Singo ve Jakobs mükemmel birer geçiş savunucusu.

Skor alınması gereken durumlarda, ön tarafa büyük bir özgürlük sunacaktır bunların verdiği güven.

Allah sakatlık vermesin yeter ki.

Türkiye kupasında finale dahi kalsak, sezonun geri kalanında kaldı şurada 20 maç. (14 lig, 4 kupa, muhtemel 2 CL).
AI mı yazdı bunu Veli Axeson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt