Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.144
- 694
- 1.063
okan buruk;
lütfen çık ve neden merkez ortasaha alerjin olduğunu açık açık izah et.
lütfen çık ve neden merkez ortasaha alerjin olduğunu açık açık izah et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek tek sildirecek postlarinizi size tek tek
Ekli dosyayı görüntüle 314840
Evet.2004 yunanistan taktigiyle mi oynayacaz
Antep maçına kolay maç Icardi en az 2 tane atar dedin, Icardi bok gibi oynadı, puan kaybettik.Katılıyorum. İçeride oynayacağımız maçta ağızlarına kadar basan bi top oynayacağımız için hücum ağırlıklı tercih yapılmış. Deplasmanda Lemina zaten oynayacak.
İçeride koparabilirsek seçeneğine gidilmiş. Doğru karar.
Rahat geçen ve ardayı oynatabilecek birçok maçta oynatmadı sonra ihtiyacı olunca mecburiyetten oynattı ve çocuk rahat olmayınca hata yaptı, ki yerinde de oynatmadı. Tedesco da iki hafta önce yaptı aynısını ve bıraktı puanı..Bunları söylüyoruz diye bir ara gitti Arda'yı olmayacak yerlerde oyuna attı hem çocuğu hem takımı mundar etti. Sadece haklı çıktım diyebilmek için. Şimdi bu Nhaga'yı basit maçlarda bile oynatmaz oynatmaz, Kaan'ı İlkay'ı falan tercih eder sonra gider Trabzon deplasmanında deli gibi baskı yerken oyuna alır, çocuk bir hata yaparsa bitti. Silinir gider, sonra basın toplantısında gerine gerine çok bilmişlik taslar.
Icardi bekleneni veremedi. Antep maçında takım olarak yoktuk. Kayseri de kendi kalesine atınca erkenden maç çözüldü. Ngaha'yı da göreceğiz oynasın bakalım.Antep maçına kolay maç Icardi en az 2 tane atar dedin, Icardi bok gibi oynadı, puan kaybettik.
Kayseri maçına zor dedin, adamların içinden geçtik.
Şimdi de Nhaga aklamak için şu yoruma bak, yeter ulan
Sıcak para sorunu var, öyle olmasa gidip de % 60 faizle faktöring kredisi çekilmezdi.Inanmayanlar vardi ama kendi itiraf etti, secim var diye yuksek bonservisli oyuncu aldirmamis iste. Tabi Kavukcu o zaman Milano'ya Fofana ve Ederson icin niye gitti diye dusunmuyor degilim, sirf kendi showu icin "ben calisiyorum" mesaji vermek icin yapti.
Dursun Özbek: "Ben ve yönetimimiz, hiçbir zaman şöyle planlamadık 'Biz transferleri yapalım, bizden sonra gelen kişiler bunları ödesin', hayır böyle bir şey yok. 2026 Mayıs ayında seçimimiz var. Bu seçime giderken tüm transferlerin bonservis ücretlerini ödüyoruz."
halı sahadan adam getirmişler beğenipte , helal olsun lan
Ya bu kamili sözlükten ileri seviye biattan dolayı şutladılarAntep maçına kolay maç Icardi en az 2 tane atar dedin, Icardi bok gibi oynadı, puan kaybettik.
Kayseri maçına zor dedin, adamların içinden geçtik.
Şimdi de Nhaga aklamak için şu yoruma bak, yeter ulan
Kavukcu bizzat plansiz bir sekilde sehir sehir gezmis yurt disinda taraftar tepki vermesin diye , yoksa yurt disinda insan gunlerce ne yapar? Bildigin taraftari kandirdilar elit oyuncu getirecekti guya.Sıcak para sorunu var, öyle olmasa gidip de % 60 faizle faktöring kredisi çekilmezdi.
Taksitli de kimseyi ikna edemediler, mevzu bu.
Ha daha önce yok muydu bu problem, vardı ama divanda bu faktöring borcuna ciddi tepki oldu üstüne borçsuzluk kağıdı mevzusunda da cebinden para vermiş, esas sebep bu.
Muhtemelen Kavukçu da kaynak yaratacağını vs söyledi ama o da yaratamadı.
Bunu güzellemek için aklınca kullanmaya çalışıyor da bu aslında transfer komitesinin başarısızlığını sadece gözler önüne sürüyor. 3 yıl vadeli taksitli bonservis borcu mu? faktöringe faizli borçlanma mı? Hangisine seçersin mesela? Seçime kadar faktöring borçlarını kapatacak mı mesela? Yoksa bonservis borçlarını ödememiş sadece faizle faktöringe borçlandırmış olmuş oluyor kendisi.Inanmayanlar vardi ama kendi itiraf etti, secim var diye yuksek bonservisli oyuncu aldirmamis iste. Tabi Kavukcu o zaman Milano'ya Fofana ve Ederson icin niye gitti diye dusunmuyor degilim, sirf kendi showu icin "ben calisiyorum" mesaji vermek icin yapti.
Dursun Özbek: "Ben ve yönetimimiz, hiçbir zaman şöyle planlamadık 'Biz transferleri yapalım, bizden sonra gelen kişiler bunları ödesin', hayır böyle bir şey yok. 2026 Mayıs ayında seçimimiz var. Bu seçime giderken tüm transferlerin bonservis ücretlerini ödüyoruz."
Insallah yine geceriz ben onlari izledim, Juve yenilmeyecek takim degil. Zaten sonraki turda Liverpool gelirse orada biter isimiz.Bu arada Juve turunu geçmek finansal olarak tur bonusu + store + stat min 15 m euro artı değer yaratacaktı üstüne oyuncular son 16 maçına çıkmış olacaktı ve dikkat çekecektik.
İki maça ligden 1 senede kazandığından fazla kazanacaktın yani.
Orada amaç zaman kazanmaktı ama esas mevzu bu divan ve faktöring borcu.Kavukcu bizzat plansiz bir sekilde sehir sehir gezmis yurt disinda taraftar tepki vermesin diye , yoksa yurt disinda insan gunlerce ne yapar? Bildigin taraftari kandirdilar elit oyuncu getirecekti guya.
sen kimsin lan okan görünümlü sadri miYa bu kamili sözlükten ileri seviye biattan dolayı şutladılar
Postala gitsin ortalamayı feci düşürüyor
bana da çıktı bu. lan diyorum topçulardan birinin avrat filan mı bu