- 20 Mayıs 2019
- 10.837
- 10.414
- 1.473
@Hayri Cund link var mı üstadAynısı bana da cikti milletin günahını almışız
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund link var mı üstadAynısı bana da cikti milletin günahını almışız
![]()
halı sahadan adam getirmişler beğenipte , helal olsun lan
@Emrah Yıldırım Amirim hadi ben ne olduğu belli olmayan sitelere giriyorum, herkeste aynı problem var? Kadın iç çamaşırı reklamı almak kötü bir şey değil, varsa öyle bir şey saklamaya gerek yok.Aynısı bana da cikti milletin günahını almışız
![]()

Yapay zekaya bakarsan taylanli ortasaha yapiyoyapay zeka ya göre futboldaki en iyi taktik diziliş 3-4-2-1 miş .
..........................Uğurcan.......................
.........Singo.....Sanchez.....Apo...........
Sallai.......Torreira.....Lemina......Barış
...........Sane..............................Lang.............
...........................Osimhen.......................
yapılır mı acaba
Bu cocuga yuklenen yok yav, kanatlarda bolluk varken gitti bunu yazdi cl kadrosuna orta saha hem eksik hem cezali hemde her an sakatlanacak bir lemina varkenbu çocuğa niye yükleniliyor anlamış değilim. gayet yetenekli bi genç, asıl iş nasıl işleneceği bence. kanattan ziyade bence 10 noda daha verimli olur izlenimi verdi
Bence o
Ordaki son enrty tarihiyle burdaki üyelik tarihi de uyuşuyor
Sözlüğün içine sıçmıştı anonim olarak okumama rağmen dayanamıyodum bunun biat enrylere ,sonra millet de tepki gösterince ceza yemişti sonra burayı buldu orayı saldı sanırsam
Bide 1 senede 10 bin msjı anca bu atabilir orda da çok entry yazıyodu
Yazım dili de aynı
Bankadan aldığın şey kredi, düzenli aylık ödersin.Kısa vadeli muhtemelen bu Mağazacılık halka arzı ile kapatılır da benim anlamadığım neden banka kredisi değil de faktöringe gidilmiş? Banka daha uygun değil mi sonunda acaba bu bonservis için verilen teminatların karşı kulübün bozdurması sonucu oluşu mu?
Değilse de çok andırıyo her şey uyuşuyor çünkücarcarothla özelden 1-2 mesajlaşmam var, tarzları tam benziyor diyemem.
carcaroth futboldan az çok anlıyor gibiydi ulaş pek anlamıyor.
bence olacak fredi postalayacaklar başağa
2 demediyse ya hesabi hacklenmistir yada yalan inanmatatava yapma tercih yap
hangisini istersin
Ee öyle olacak. Orta saha almadınız demek için bile bunu kullanır hoca. Okan hocamda keçi inadı fatih hocam da bile yoktuKorkum şu ki, Renato için verilecek sürenin daha çok Kaan'a verilecek olması. Göreceğiz süreci.
Değilse de çok andırıyo her şey uyuşuyor çünkü
Fİkri hür vicdanı hür bi kardeşe benzemiyor pek
En kötüsü bu. Yapmaz da diyemiyoruz.Bence CLye yazmadığı Nhaga iyi çıkarda eleştirilirim korkusuna ligdede 5 dakika bile süre vermeyecek,

Asla düzelmeyecek olan insanı düzelecek diye dua ediyor okansever arkadaşlar.Yıllardır böyle.Lemina yerine cuestayı cuestayı kendisi aldırdı leminayı kendisi istemediği için yazmadı üstüne lemina hazır değil dedi sonra fener maçında hayvan gibide oynadı kondisyon olarak.Nghayı kendisi aldırmadı o çocuguda yiyecek gibi gözüküyor.Haksız çıkmamak için.Bence CLye yazmadığı Nhaga iyi çıkarda eleştirilirim korkusuna ligdede 5 dakika bile süre vermeyecek, geçen sene Leminanın nasıl bir topçu olduğunu bilmiyordu CL ye yazmadı pişman oldu şimdide Nhagayı bilmiyor hadi bilmiyor yedekte dursun bari Lemina yok ihtiyaç olur ki elinde Kaan var şu artık beli dönmeyen Kaanla oynarım sanıyor, Nhaga belki şu an kadrodaki en hızlı ve dinamik ortasaha diğer oyunculardan farklı, Aprillayı yazmasada olurdu fark yaratacak bir topçu değil benim düşüncem böyle.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman bu Puma sözleşmesi kırdırıldı haberleri vardı ya acaba o olabilir mi? 5+5 idi sözleşme garanti 5 yıllık 41.5 milyon euro sanırım acaba o garanti 5 yıllık sözleşmeyi yapmış olabilirler gibi. Zira diğer sponsorluklar uzun süreli değil ve gelecek sene forma üstü sponsorlarının hepsinin süresi bitiyor diye biliyorum.Bankadan aldığın şey kredi, düzenli aylık ödersin.
Faktöring borcunda ise gelecek gelirlerini temlik edersin mesela 1 milyar verir faktöring firması sana, sen de sonraki 1.5 milyar gelirini, onlar alacak şekilde planlarsın.
Birinde nakit çıkışı olur, diğerinde direkt bir nakit çıkışı olmaz. Faktöringe karşılık neyi alacak gösterdiğimize bağlı doğru ya da yanlış sorusunun cevabı.