Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Ulaşın beraatine karşılık
Kışkırtılıp haince pusuya düşürülen masonun cezasında indirim talep ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet mümkün Puma gelirlerinin faktöringe bağlanması.O zaman bu Puma sözleşmesi kırdırıldı haberleri vardı ya acaba o olabilir mi? 5+5 idi sözleşme garanti 5 yıllık 41.5 milyon euro sanırım acaba o garanti 5 yıllık sözleşmeyi yapmış olabilirler gibi. Zira diğer sponsorluklar uzun süreli değil ve gelecek sene forma üstü sponsorlarının hepsinin süresi bitiyor diye biliyorum.
Masoncugumun kimseye zararida yokUlaşın beraatine karşılık
değerlendiricem, bilmiyorum mevzuyu.Ulaşın beraatine karşılık
clde final mi hedef hocam, 2 maç sonra köyümüze dönüyoz büyütülecek bişey yokBu cocuga yuklenen yok yav, kanatlarda bolluk varken gitti bunu yazdi cl kadrosuna orta saha hem eksik hem cezali hemde her an sakatlanacak bir lemina varken
Gs için bedel ödeyen de bi kardeşimizMasoncugumun kimseye zararida yok
Şark usulü çalışırsan olacağı bu. Bir plan program yok, 30 milyon euro’luk orta saha de, sonra ortaya çıkıyor ki bütçen yok, ülke ülke; şehir şehir dolaş, elit topçu de, para sorun değil de… sonuç: paramız olmadığı için istediğimiz transferleri yapamadık. Bir de yasal tefecilere kaptırmışlar paraları.. Allah sizi ne yapsın.. tüh size…Sıcak para sorunu var, öyle olmasa gidip de % 60 faizle faktöring kredisi çekilmezdi.
Taksitli de kimseyi ikna edemediler, mevzu bu.
Ha daha önce yok muydu bu problem, vardı ama divanda bu faktöring borcuna ciddi tepki oldu üstüne borçsuzluk kağıdı mevzusunda da cebinden para vermiş, esas sebep bu.
Muhtemelen Kavukçu da kaynak yaratacağını vs söyledi ama o da yaratamadı.
Bana kalırsa şöyle şeyler beklemek gerek o haldeadminler ve modlar hangi sitelerde geziyorsa çıkan reklamlara bak

Hedef final degilse bons verip aldigimiz oyuncuyu niye yqzmiyoz da kiralik topcuyu yaziyoz? Biz bu zihniyeti elestiriyoz topcularla alakasi yokclde final mi hedef hocam, 2 maç sonra köyümüze dönüyoz büyütülecek bişey yok
Abi biz de 6 numara alamadıkFb gün içinde forvet almazsa kahkaha başlığı açılmalı transfer döneminin stresini orada atalım.
Bizde iyi kötü oynayacak biri var en azından iki santraforu yollayıp adamsız kalmak büyük gerzeklik.Abi biz de 6 numara alamadık![]()
Bunlarınki çok daha büyük bi mallık benceAbi biz de 6 numara alamadık![]()
Kante uğruna saçmadılar, İsmail ve Gendüzi var vs. Fred şimdi çıkartmaya çalışıyorlar. Sahiden fiyasko abiBizde iyi kötü oynayacak biri var en azından iki santraforu yollayıp adamsız kalmak büyük gerzeklik.