- 12 Haziran 2015
- 36.289
- 31.967
- 2.693
Sıdıkı diye birini almışlardı ne ki oBunlarınki çok daha büyük bi mallık bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıdıkı diye birini almışlardı ne ki oBunlarınki çok daha büyük bi mallık bence
Son dakikaFb gün içinde forvet almazsa kahkaha başlığı açılmalı transfer döneminin stresini orada atalım.
Patlıcan burunlu biriSıdıkı diye birini almışlardı ne ki o
Değiştirelim öyle daha zevkli oluyor stres olmuyonOldu olacak FB Transfer Nöbeti olarak değiştirelim konuyu.
slmOldu olacak FB Transfer Nöbeti olarak değiştirelim konuyu.
Dedik cafere kalsa Lokman fenere gitmeliydi o fiyatlara sanki çok önemli fener için.Yaw o değil de, sahiden lookman almamaları çok iyi oldu. Sakat iş olurdu şahsen
forvete net biri lazımdı yav o çocuğu yer bitirir bu mallarSıdıkı diye birini almışlardı ne ki o
Ultraslan diye okudum seniFener muhabirliği ne soyunan üyeleri yavaştan dışarı alalım derim.
Ben zihniyeti geçtim hocam. 6 no alınammasından sonra bıraktım o zihniyetiHedef final degilse bons verip aldigimiz oyuncuyu niye yqzmiyoz da kiralik topcuyu yaziyoz? Biz bu zihniyeti elestiriyoz topcularla alakasi yok
Lookman yerine onu almışlardı diye kalmış, forvet o çocuksa yazık olmuş ciddenforvete net biri lazımdı yav o çocuğu yer bitirir bu mallar

Ne haber Rahmi ?Kolpadan kaçınalım.
Olaigbeui yollamışlar kafaları iyi heralde yedekte adam yoktrabzonun kadro da felaket eksik kaldı zubkov dönmeli ifb maçına