Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim fener şampiyonluk potasında olmasa, misal biz değil de bjk olacak olsa şu şampiyonluk zerre umurumda olmazdı. Okandan ve dursundan kurtulacağımızı bilsem vallahi şampiyon olmayalım derdim o durumda. Öyle bir noktaya getirdiler beni.

Bence CLye yazmadığı Nhaga iyi çıkarda eleştirilirim korkusuna ligdede 5 dakika bile süre vermeyecek, geçen sene Leminanın nasıl bir topçu olduğunu bilmiyordu CL ye yazmadı pişman oldu şimdide Nhagayı bilmiyor hadi bilmiyor yedekte dursun bari Lemina yok ihtiyaç olur ki elinde Kaan var şu artık beli dönmeyen Kaanla oynarım sanıyor, Nhaga belki şu an kadrodaki en hızlı ve dinamik ortasaha diğer oyunculardan farklı, Aprillayı yazmasada olurdu fark yaratacak bir topçu değil benim düşüncem böyle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat eksiği olsa derdik "lan ne yapalım kanat da yok takımda, ne yapsın adam?" falan... Ya da böyle bulunmaz bir fırsat transferi çıkmıştır, adam olmasına rağmen almışızdır kanada, olmaz ya atıyorum Yamal gelmiştir, Saka gelmiştir... Doğal olarak adama CL sözü verilmiştir, mecbur yazarsın atıyorum kanatlar dolu olsa da. İkisi de yok... 22 yaşında genç kiralık alternatif topçu... 6 tane falan net kanat oynayabilen (ekstralarıyla 8 falan) adam zaten varken yani...

1770387787150.webp

Valla şampiyonluk yarışında fener değilde memiktaş olsa OB gidecekse onlar olsun derdim o derece nefretim oldu adam

Transfer obezi kadro planlaması özürlüsü bu adamla asla GS istediğimiz seviye takım haline gelemez

Genç oyuncu düşmanı orta saha düşmanı

Adam futbola yeni soluk getirecek elinde olsa hiç orta saha kullanmayacak

Futbolun en önemli mevkisi orta saha dayı sen orta sahaydın ulan nasıl bilmiyorsun o mevkinin önemini

Kadayıf ilkayla kaanı rotasyon oyuncusu olarak hesaba katıp sezona başlıyor adam

Singo'yu aldırmayıp o paraya 2 orta saha aldırsaydı şimdi başka şeyler konuşuyorduk

Senden kurtulacağımız en hayırlı senaryo gerçekleşsin başka bir şey istemiyorum

Bunlarınki çok daha büyük bi mallık bence

Onların santraforda 19 yaşında çocuğa kalması büyük mallık o ayrı ama...

Eğer bu transferler dahilinde Avrupa'ya Sıddıki, Genduzi, Kante yazdılarsa doğrusunu yapmışlar. Genduzi ve Kante büyük mali yatırım yaptıkları, kariyerli oyuncular, onları Avrupa'ya yazmamak olmaz. E forvet de olmadığı için mecbur Musaba yerine Sıddıki... Kanatta iyi kötü Kerem-Oğuz-Nene falan filan var... Ascensio oraya çekilebiliyor vs...

Eğer Musaba'yı yazıp Sıddıki'yi yazmasalar mesela bizimle çok benzer iş yapmış olurlardı...

Lig 11i cl umrumda değil;

Lang-osi-sane
Sallai-sara
Lemina
Jakobs-apo-sanchez-boey
Uğurcan

Yedekte; barış yunus asprilla nhaga torreira singo icardi eren kazım muazzam zenginlik oluştu​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt