Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.106
- 2.071
- 648
Bilmiyorum, kontenjan mı dolu? Birinin lisansını alırlar askıya olur biter.Fred’i yolladılar mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum, kontenjan mı dolu? Birinin lisansını alırlar askıya olur biter.Fred’i yolladılar mı ki?
Kontenjan dolu. Fred çok seviliyor, ona haksızlık etmek istemiyoruz gibi bir şeyler demişti Tedesco dün.Bilmiyorum, kontenjan mı dolu? Birinin lisansını alırlar askıya olur biter.
Öyle olmuyo bunlara yine kiyak geçerlerse bilemem tabi de.Bilmiyorum, kontenjan mı dolu? Birinin lisansını alırlar askıya olur biter.
Bilmiyorum renkdaş pek gündemi takip etmiyorum. İnşallah almazlar.Kontenjan dolu. Fred çok seviliyor, ona haksızlık etmek istemiyoruz gibi bir şeyler demişti Tedesco dün.
Operi'nin yedeği olacak muhtemelen başka sol bekleri yok.Başakşehirin beki kim ki orada da yedek olur
Irkçılık yapmayalım, Waka Japon, bu Güney KoreliAha Wakabayashi almışız
Niye olmasın, bildiğim kadar ara dönemde de lisans askıya alınabiliyor. Yanlış da biliyor olabilirim. İnşallah alamazlar bir forvet.Öyle olmuyo bunlara yine kiyak geçerlerse bilemem tabi de.
Hakan b kim lan Hakan balta mi2026 - 2027 Gs
Uğurcan
Boey Davinson Ake Jakobs
Hakan B. Silva
Sane Messi Ronaldo
Osimhen
liste işine mi diyon, kazımcan işine mi?Bu Okan cidden çok garip bir adam