Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.549
- 40.264
- 3.413
Yedigi kufurler az gelmis ki daha fazla kufur etmemizi istiyorBu Okan cidden çok garip bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedigi kufurler az gelmis ki daha fazla kufur etmemizi istiyorBu Okan cidden çok garip bir adam
EyvahBurhan Can Terzi: "Galatasaray, yaz transfer dönemi için Bernardo Silva ile belli bir noktaya kadar ilerleme kaydetti."
Aynen sag beki yedekler sol bek yedekler 6 no 8 no ama kaan bi sakatlanirsa ne sag bekin yedegi kalir ne sol bekin ne 8 ne 6. Bu kadar mantikli okanin düsüncesisıkıntı yok kaan ayhan her yerde oynar!!![]()
Bu fosilin her tarafı futbolcu olsa ne yazar?ronaldoya yıllık 100 milyon € verirse bi klüp belki türkiye'yi düşünür o da belki
Siyasetten bi telefon gelmis olabilirBilabedel göndermişiz yani hediye etmişiz...
Ulen bu itler irfan can kahveciyi 12 milyondan bir kuruş inmem diyip fenere peşkeş çekmediler mi
Kontenjan açmak için kiralık gönderdiğimiz dübüayı ihtiyacımız doğduğunda bize parasıyla geri satmaya kalkmadılar mı
Böyle bir yönetim rezaleti olabilir mi
Suan icin net daha iyi performans veriyor. Eren cezadan sonra iyi oynadigi maci birak 20dksi yokKazımcanı seviyorum ama erenden iyi demek güç şu an için
Yine de tutulmalıydı
Erenin yerine net oynamali ama hocam son maclarda berbat oynayan adami 11 de oynatmaya devam ederSuan icin net daha iyi performans veriyor. Eren cezadan sonra iyi oynadigi maci birak 20dksi yok
Sevdigi topcular icin dedigin dogru. Misal yarin lang, asprilla veya nhaga kötu oynasin ertesi gun keser. Ama eren ve yunus 4-5 mactir sahaya patir patir birakiyorlar ama her mac ilk11 delerErenin yerine net oynamali ama hocam son maclarda berbat oynayan adami 11 de oynatmaya devam eder
Kağan'mı bilmem ama Eren olmadığında sol tarafta kimi görürsek anlarız küstürmemek istediği adamı.sıkıntı yok kaan ayhan her yerde oynar!!![]()
Bizim olmadığımız masa yokUltraslan diye okudum seni
Bu nasıl bi ahmaklık lan![]()