Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 milyon euro+KDV+Ahmed bizden alacaklardı. Böylelikle bazı transferleri de yapabileceklerdi. Taraftar yüzünden satamadılar, Felipe Agusto Rusya'ya gitmemiş. Paraları da yok Savic, Nwakaeme, Visca ile fesih de yapamamışlar ve doğal olarak sonuç bu olmuş.
Zevzek taraftarları da bizi düşman belleye dursun :)

25 milyon euro+KDV+Ahmed bizden alacaklardı. Böylelikle bazı transferleri de yapabileceklerdi. Taraftar yüzünden satamadılar, Felipe Agusto Rusya'ya gitmemiş. Paraları da yok Savic, Nwakaeme, Visca ile fesih de yapamamışlar ve doğal olarak sonuç bu olmuş.
Gs ile ugrasanin cocugu olmaz. Heey gidi heyy, ögreneceksiniz

6 numara, 10 numara, sol stoper eksikliği. Kaanın kaldığı yerde kazımın gitmesi üstelik son maçta sol stoper denedin. Yaptıklarına ve yapmadıklarına ben akıl erdiremiyorum.

Valla şampiyonluk yarışında fener değilde memiktaş olsa OB gidecekse onlar olsun derdim o derece nefretim oldu adam

Transfer obezi kadro planlaması özürlüsü bu adamla asla GS istediğimiz seviye takım haline gelemez

Genç oyuncu düşmanı orta saha düşmanı

Adam futbola yeni soluk getirecek elinde olsa hiç orta saha kullanmayacak

Futbolun en önemli mevkisi orta saha dayı sen orta sahaydın ulan nasıl bilmiyorsun o mevkinin önemini

Kadayıf ilkayla kaanı rotasyon oyuncusu olarak hesaba katıp sezona başlıyor adam

Singo'yu aldırmayıp o paraya 2 orta saha aldırsaydı şimdi başka şeyler konuşuyorduk

Senden kurtulacağımız en hayırlı senaryo gerçekleşsin başka bir şey istemiyorum
Ts biraz canlı olsa onları destekleyecek hale geldik. Fb nefreti sayesinde OB destek buluyor. Aklı başında Gs taraftarları ses yükseltmeye başladı haklı olarak.

Yerli td'ler malesef biraz başarıdan sonra sapıtıyor, ders çıkarmıyor. Hamzaoğlu evlat evlat diye diye gitti. O kadar aklı başında tenkite rağmen dinlemedi.

Bu nasıl bi ahmaklık lan :)

Türk futbolu böyle yönetiliyor işte: bizim os ihtiyacımız, fb forvet, ts kanat ihtiyacı giderilemedi vee fb 2 santraforunu gönderdi, biz berkanı, ts ise olaigbeyi gönderdi. İşte şampiyonluk yarışındaki takımların halleri.. bu ortamda Okan şampiyon ve çok başarılı.. şakşakşak….

Şu an Kazımcan'ı Başakşehir'e vermek kadar manasız bir şey yok. Elinde kullanabileceğin hamle oyuncularından biri üstelik sol bekte hücum özellikleri en iyi olan adamın.
Jakobs ve Eren'in yokluğunda da verdiği katkı ortada.

Dunya'nin en oe kulubune gitse de Kante candir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt