Transfer Nöbeti #8

Acil olarak takımın doymuşluğu bitirilmeli askerden gelmiş gibi saldıracak topçular lazım.

bu gs seneye kapanır arkadaş
yeah-no.gif

slap.gif

tekme tokat kovulması gereken Kaan günay İlkay takımda ve oyuncu olarak düşünülüyor. Gelecekler kadar bu gönderilmeyenlerde planlamanın rastgele yapıldığını. Menajer önerisi dışında oyuncu alınamadığıını gösteriyor.

clde son 16 oynayan takıma ugoçukwu ponomarenko ensiko moro franculino falan filan isimler almaya çalışın siz

psg deplasmanına ilkay ugoçokwu torreira çıkarsınız artık hain herifler yatacak yeriniz yok ulan sizin

bıktırdınız lan yetti frankowskinizden cuestanızdan
jelert ugoçukwu ndombele carlos vinicius serge aurier nhaga zart zurt bu ne lan

Hoca çıkıp transfer sorularına ben de sizin gibi bekliyorum demeli artık

Löpol'in yolu bize düşer bu gece mi olur bilmem ama Okan hocam kendisine karşı şov yapan yapan futbolcuya karşı ekstra bir ilgi duyuyor bugün hattrick yaptı bu gece point otelde ışıklar hiç sönmeyebilir.

Bu takımda ilk 11 olmaması ama yedekte beklemesi gereken isimler tam listesi şöyledir

Sallai
Sane
Singo
Apo
Yunus
Kaan
Torreia
Jakobs
Eren
Lesley
İlkay

Varın takımın halini düşünün şimdi.

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leminayi istemeyenler vardi. Lemina olmayinca orta saha diye birsey yok. Daha iyisi olurmu olur tabiki ama eldeki tek iyi olan orta saha oyuncuyu istemeyip ve göndermek tam akil tutulmasi.

Barcelona, Real ve Arsenal kesinlikle katılıyorum daha az zorlu takımlar seçmeliydik en azından galibiyet alırdık.

Okan Buruk: "Hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçlarında birçok takım kolaydan başlar, kolayını oynamaya çalışır ama biz böyle iddialı zor maçlar seçmeye çalıştık."

Doymuşluk var City'de böyle çöktü yoksa Guardiola iyi hoca geçen 2 seneye baksak kötü hoca derdik.
Tamamda umut o guardiola o adamın taktisyenliği dünyaca kabul gören biri bizim hoca ile bir mi?Bizim hocayı kurtaracak 1 osimhen var mertens genç torreira gibi birkaç üst seviye oyuncu olmayınca defolar artıyor.Taktisyenliği geride bizim hocanın.Teknik ekibi hala başakşehir teknik ekibi.Gelişim yok birşey yok hala aynı yanlışlar devam ediyor 5. yıla geldi.

Geri
Üst Alt