Transfer Nöbeti #8

Oyuncular %100'üne kadar doydu hocada da hatalar var ama bu oyuncuları motive etmek çok zor olacak.
Her maçı izliyorum.Bizim hocayı insanlar gözünde çok büyütüyor.Hatalar dediğin direkt oyunun kendisi eksik ve hatalı.Bir kere hangi oyuncu iyidir hangi oyuncu taktiğe uyar onu seçemiyorlar.Her mevkiye en az 30luk oyuncu her sezon dünyada dolduracak 10 takım vardır ya yoktur.Avrupada bu takımlara gidemeyeceğine göre mümkün olduğunca gsde kalmaya çalışacak kendide biliyor.

O prese kalp dayanmazdı Umut :asd:

Ne giriş yapmıştık 17/18 sezonuna öyle

İlk 9 haftayı unutamıyorum aklımdan çıkmıyor.
fatih-terim.gif

Soru işareti olmasın demekle olmuyor işte hocam. Bugün de gördük ki takımın oyununda, sahaya diziliminde, pres anlarında yıllardır yaşadığı sorunlar hala devam ediyor. Sorun sadece transfer de değil. Oyun olarak yıllardır kendimizi bir adım bile geliştiremedik bence.

Yav nasıl böyle konuşuyorsun hâlâ.

Ağustos oldu be Ağustos. 2 haftaya lig başlıyor ve bizim minimum 6 tane elimizde patlamayacak transfere ihtiyacımız var.

Kışın Dursun ilk kötü gidişatta kendi kıçını kurtarmak için seni kapının önüne koyarsa o zaman da böyle konuşursun.

Osimhen'e bizim çok acil Gomis'in Garry Rodrigues'inden bulmamız gerekiyor.

Okan hocam transfer döneminde yönetimi bu kadar koruma bence.

Çünkü maçlar başlayınca herkes sahaya bakacak ve sonuçlar kötü giderse kabak senin başına patlayacak.

Geri
Üst Alt