Transfer Nöbeti #8

Stoper ,kanat
10 numara ,forvet kesin alınmalı
Sağ bek 6 numara da duruma göre yani en az 4 adam lazım

Ulan takım yaşlanıyor dedikçe 30 yaş üstü topçulara sulanıyor herifler. Takım yaşlandığı için her sene revizyon gerekiyor.

Yönetim hala yabancı sınırı değişecek diye beklemede. Değiştiği an ilk iş icardiyi geri alacaklar sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin. Gecenin ve haftanın içine ettiler

Tansel: "Musiala tarafı bitiriliyordu fakat bir taraf çıkıp işi patlattı. Avusturya'da kampta olanların hepsi girmişti."

komik bir şey bu dediği

bitmek üzere olan şey burhan can haber yaptı diye mi bitmedi

ne oldu yani milyon eurolar üzerine anlaşan adamlar nasıl olur da kel bşr muhabir haber yapar diye mi vazgeçtiler

Kendi işlerine yarayacak konuşmayı da yapamıyorlar, taraftarımız haklı geç kaldık ama sonu güzel olacak, aldığımız oyuncularla değişeceğiz ve gelişeceğiz dese yeterdi.. pek ümitli değiller anladığım kadarıyla, rotasyonsuz şampiyon kadroya sahip çıkalım öyleyse, bir şey deneyecekler🤣

Tansel: "Musiala tarafı bitiriliyordu fakat bir taraf çıkıp işi patlattı. Avusturya'da kampta olanların hepsi girmişti."
Ben de bu muhabbeti anlamıyorum bir türlü. Kaçırıyor muyduk adamı ne oluyordu da iptal oldu mesela adı çıkınca 😂

Nunez gelirse iyi transfer olur mu emin değilim bjk için

Oyuncunun evet diyeceğini de sanmıyorum kulübüyle anlaşılsa dahi

Juventus Milan kovalar o herif

zeze ve meite acikla cimbom#

Çorum maçında kader meite çift forvet olsa osimhenle kotu mu olur hacılar

komik bir şey bu dediği

bitmek üzere olan şey burhan can haber yaptı diye mi bitmedi

ne oldu yani milyon eurolar üzerine anlaşan adamlar nasıl olur da kel bşr muhabir haber yapar diye mi vazgeçtiler
Yok onu demiyorum kendi iç kapışmaları

-----------------Ugurcan--------------

Singo Davinson Zeze Jakobs

Sane -------torreira sara----baris

------------osimhen ---Meite

Çorum 11im

Bu meite iyi adammış azcık izledim topu bomba sanmıyor ugocukbu gibi, yürekli bir vatandaş sanırım uzun zamandır youtube videoları bile iyi olan isime denk gelmiyorduk bu en azından videolarda iyi

bide kaypak kaypak gsnin kuruşunu düşünüyoruz muhabbeti yapıp beynime kaç sıçratıyor benim

uğurcana 36 milyon euro sıkarak mı gsnin kuruşunu düşünüyorsunuz lan siz???
singoya 5 milyon maaşı cebinizden mi ödediniz?

Geri
Üst Alt