Transfer Nöbeti #8

Lider karakter eksikliği mevcut takımda. Mertens ve Muslera sonrası iyice barizleşti.

Alınabiliyorsa alınmalı topa vuruşları baya kaliteli oyun içinde nasıl bir profil bilmiyorum hantal mı koşular varmı baskı yapıyor mu vs videolarda sara da çok fena duruyor çünkü

abi mertens'in koşan hali işte, düşünerek oynuyor. benim bi atak oyuncusunda en sevdiğim nitelik

tam da bize lazım olan tür bi herif

Ah garibanım bu işler sana mı kaldı 😔😄

Türkiyedeki tercümanlik ve haberciliğin özeti yav şu muhabbetler. Adama takım lige hazır mı ne durumda dediler, o da milli takımdan yeni gelen oyuncular var onlar daha yeni katıldı aramıza, bu benim işim değil ama transferler de olabilir dedi. Nereden nereye getirdiler konuşmayı, şansa canlı dinledik de anladık :D Ne goygoy milletiz ya

Boş yapmişlar icraat göstermeleri gerekiyor laf değil agustostayiz 10 gune lig basliyor transfer yapmadin 1 tane kiralik adam hariç

Zeze'nin youtube'daki videolarını düşmanı mı hazırlamış bilmiyorum ama gelene geçene dan dun vurmaktan başka bir şey yapmıyor. Hani bekledik bugüne kadar da işin kötü tarafı ismi çıkan oyuncular da büyük kaite şey vadetmiyor

Bugün maçı da izledim 90 dakika. Bu sezon diğer maçların hiçbirini izlememiştim bugün biraz daha artık as kadro ve ciddi çıkılan bir 11 sonrası yorumlarım;
Uğurcan : Dünya Kupasından beri düşüşte toparlanması kendine gelmesi gerekiyor.
Sallai : Hala neden bu takımda kaldığını anlamadığım gördüğüm en düz ayak topçulardan birisi. Acilen teklif varsa satılmalı.
Kaan : Bugün sahadaydı ama fiziken göremedik. Bir iki kafa topu vurdu onun dışında hiç adını bile duymadım.
Abdülkerim : Abicim ligde yarım sezon oynar. Avrupada çok zor bu şekilde oynaması. Artık yerine net bir isim şart. Bugün de bunu ispat etti kendisi.
Eren : Yorum yapmayacağım yedek topçu en fazla. Kazımcan'ın hakkını yemez umarım çünkü kısıtlı bir yeteneği var. Yine de defanstaki diğer üçlüden kötü olabileceğini sanmıyorum.
Torreira : Lesley ile yan yana oynadığı için mi bilmiyorum ama inanılmaz kötüydü. Bana göre takımın kilit isimlerinden. Tepkilerin ve şikayetlerin ezbere oluşan bir kitle yorumu ama toparlanması lazım.
Lesley : Gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü topçulardan. Bir an önce yollamak lazım sezon başlamadan. Boşu boşuna hakkımızdan yemesin. Ngaha bin kat daha iyi topçu.
Sara : Belki de ilk defa bu kadar kendisi gibi oynadığı bir maç. İstenilen her şeyi iyi yaptı bence.
Yunus : Hadi abicim seninle ne bu sezon biter ne de bu hücumlar biter. Özellikle Osimhen'in 2 defansla boğuşurken senin en uçta bomboş durup hareketlenmemen veya maç boyunca kaçak dövüşmen saçlarınla uğraşmak dışında başka bir şey yapmadığını gösteriyor. En fazla yedek olabilir.
Sane : Yine hücumda bir şeyler yapmaya çalışan 3 topçudan biriydi. Bence çok daha iyi olabilir ama izlerken keyif veren nadir topçulardan. Beklentiler çok yüksek düzgün bir 10 no ve sağ bek ile ritmi iyice artacaktır.
Osimhen : Havası yok. İsteği yok. Takımın halinden ve oyun düzeninden belli değil. Ağustos sonu gelen bir teklif kafasını karıştırabilir. Ligde özellikle alınan bir puan kaybı kafasının karışmasına iyice sebep olabilir. Gereken transferler alınmalı yoksa kaçar.

Okan hoca; şu sahadaki 11'in en fazla 2 tanesi değişecek şu an mevcut kadroda. Sen halen daha iyi bir takımız iyi bir kadromuz var diyorsan sen de kovulmayı ya da linçlenerek gönderilmeyi hakediyorsun.

Singo, Sallai, Kaan, Lesley, Yunus ve Barış sevgin ile fişini çektireceksin. Gerçekten seviye atlamak istiyorsak şu saydığım isimlerin hiçbirisini 11 topçusu olarak düşünmemen lazım.

İstersen küs istersen darıl bu topçular yarın öbür gün fişini çeker giden sen olursun. Takımı ileriye taşımak varken her geçen gün geriye gidiyorsunuz. Bugün yedeklerden oyunu değiştirsin diye alabileceğin bir tek adam yoktu. Dribbling konusunda etkili, yetenekli hücum oyuncu eksikliği çok fazla. Ocak ayında sol kanat için Jakobs Eren arkalı önlü oynamayı düşünmüyorsan 10 numarada ilkay al ver yapmaya girsin demiyorsan acilen en az 5 tane transfer istemen gerekiyor. Sesini de çıkart yönetim değil taraftar korur seni. Onlar ilk başarısızlığında kendilerini değil seni yiyecek uyan artık.

Boş yapmişlar icraat göstermeleri gerekiyor laf değil agustostayiz 10 gune lig basliyor transfer yapmadin 1 tane kiralik adam hariç
Mümkünse onu da iade etsinler cidden transfer yapmasalar daha iyiydi dedirtiyor. Elemanın maç boyunca bir tane olumlu hareketi var o da top sürdü yarı sahamızın sol tarafında bu kadar.

Sallai denen zat gerçekten bir an önce bu takımdan uzaklaştırılmalı. Pas yok, çalım yok, dümdüz bir insan. Sadece faul var. Faul yapma konusunda bu kadar yetenekli başka bir insan yok. İşin garibi faul kart oranı gerçekten iyi.

Yani Lesley bu temposuyla P.Lig'de 2 senede nasıl 60 küsür maça çıkmış, inanılır gibi değil. Üstelik çoğu da ilk 11. Baya baya Nhaga daha etkili oynuyor heriften

Sallai denen zat gerçekten bir an önce bu takımdan uzaklaştırılmalı. Pas yok, çalım yok, dümdüz bir insan. Sadece faul var. Faul yapma konusunda bu kadar yetenekli başka bir insan yok. İşin garibi faul kart oranı gerçekten iyi.
Sallai özelinde değilde bizim takımın genelinde bu problem var, bu nedenle oyuncularımız genelde 1e1 değilde 3v1 çalım deniyolar bu da çok top kaybına neden oluyor.

Yani Lesley bu temposuyla P.Lig'de 2 senede nasıl 60 küsür maça çıkmış, inanılır gibi değil. Üstelik çoğu da ilk 11. Baya baya Nhaga daha etkili oynuyor heriften

transfer edilmeden 2-3 hafta önce burnley taraftarının sezonluk küfürlerini birebir taşımıştım foruma heis, kimsenin s2nde olmadı idi o wakit. artık çok şey etmemek gerek devrede geri gönderilir zaten büyük iht

Sakat ya da değil eldeki mevcut topçuları görünce Kevin de Bruyne + wondersik bir topçuyu 10 numara için isterim.

Rjeinders + sol kanat + yedek forvet ile ilk etapta kadroyu rahatlatırım.

Sallai Singo Barış ve Sara gittikten sonra hepsinin yerine bir adam alırım. Sallai Barış giderse yüzde yüz 1 kanat daha almamız gerekiyor. Singo da giderse yüzde yüz bir sağ bek almamız gerekiyor. Sol kanat Leao konuşuluyor ama o olursa (ki daha önce de söyledim benim topçum değil daha farklı profil lazım lookman gibi) bile başka bir kanat daha gerekecek. Barış kabak tadı veriyor artık bu sene yollanmazsa elimizde kalacak.

Haklı. Konusmayı bilmiyor eyvallah telaffuz vs. Ama anlatmak istediklerini aktardı bir sekilde.

Bu gece çok gerildik. Biraz da gülelim.

HOqR9kRXgAAS5K_.webp

Geri
Üst Alt