Transfer Nöbeti #8

Bi noktada gerçek var sınır el kol bağlıyor kaliteli genç oyuncu gelmek istemiyor gelsede burada olmuyor ha genede memnunum fenevin götü sağlam açılır bu sınırdan ötürü
İşte yönetimin tezatı da burada bence...şu anda yabancı olarak 2 tane u23 1 tane de yaş sınırı olmayan oyuncu alabiliriz. Sınır önemli olmayan oyuncu için bekliyoruz eyvallah en iyisi olsun diye de u23 ler lesley gibi olacaksa bu kadar beklemenin anlamı yok... Yani oyuncu musiala falan değilse tabi ki... dün konuşmadan anladığım kadarıyla 10 numara u23 olacak belli. Büyük ihtimal leao için de uğraşılıyor. Kalan u23ler kim ki bu kadar çok bekliyoruz? Ayrıca yerli hiçbir oyuncu ile anlaşılmayacak mı? Yerli oyuncu çalışması yapıldı mı? Varsa, para da varsa onları niye bekliyoruz?

Abi yüzde yüz oynaması lazım ya
Sürekli yarıştığımız için zor anlıyorum
O zaman kiraya verin

Şöyle yarışmadığımız, 5. 6. bitireceğimiz bir sezon olsa banko oynar değişmez de artık öyle bir sezon çok zor
Süreklilik değil de bayağı bir süre alabilir bence bu çocuk... cl maçlarına yine lemina tor başlar ama ikisini birdeb dinlendirebileceğin yegane eleman bu çocuk. Şu anki vazifesi as oyuncuların yükünü alarak diri kalmalarını sağlamak olmalı... düşük profilli maçlarda 11 başlamalı... keşke lesley de iyi çıksa da dönüşümlü daha verimli olsalar...

Süreklilik değil de bayağı bir süre alabilir bence bu çocuk... cl maçlarına yine lemina tor başlar ama ikisini birdeb dinlendirebileceğin yegane eleman bu çocuk. Şu anki vazifesi as oyuncuların yükünü alarak diri kalmalarını sağlamak olmalı... düşük profilli maçlarda 11 başlamalı... keşke lesley de iyi çıksa da dönüşümlü daha verimli olsalar...
Öyle olur evet. Daha çok süre alması lazım.
Oyuna girecek olan çuku değil de bu olmalı

1785737479224.webp

gs kapaniyor

Bunların max planı Zezeyi alıp kupa maçlarında Aponun yerine oynatmak olur başka bişey değil.

Abi yüzde yüz oynaması lazım ya
Sürekli yarıştığımız için zor anlıyorum
O zaman kiraya verin

Şöyle yarışmadığımız, 5. 6. bitireceğimiz bir sezon olsa banko oynar değişmez de artık öyle bir sezon çok zor
Akıbeti benzemez inşallah ki benzeyeceğini düşünmüyorum çok aklı başında çocuğun acayip Bruma heyecanı yaşatıyor bana

Osimhen olup da rezil olacağımıza gitsin daha iyi. En azından tamamen feda edip sezonu rahat ederiz. Kasaya da para girer. Elinde dünyanın aktif en iyi 5 forvetinden biri var. Çevresine emekli dayılarla yetersiz adamlarla doldurmuşsun, vallahi billahi yazık. 2-3 usta ayak, 6-7 görece genç canavar asker koyacaksın. Bak nasıl işkence ediyorlar tüm rakiplere.

İşte yönetimin tezatı da burada bence...şu anda yabancı olarak 2 tane u23 1 tane de yaş sınırı olmayan oyuncu alabiliriz. Sınır önemli olmayan oyuncu için bekliyoruz eyvallah en iyisi olsun diye de u23 ler lesley gibi olacaksa bu kadar beklemenin anlamı yok... Yani oyuncu musiala falan değilse tabi ki... dün konuşmadan anladığım kadarıyla 10 numara u23 olacak belli. Büyük ihtimal leao için de uğraşılıyor. Kalan u23ler kim ki bu kadar çok bekliyoruz? Ayrıca yerli hiçbir oyuncu ile anlaşılmayacak mı? Yerli oyuncu çalışması yapıldı mı? Varsa, para da varsa onları niye bekliyoruz?
Bende öyle olduğunu düşünüyorum Leao kiralık çözüp tüm parayı sağlam u23 10 numaraya vermeyi düşünüyorlar

Osimhen olup da rezil olacağımıza gitsin daha iyi. En azından tamamen feda edip sezonu rahat ederiz. Kasaya da para girer. Elinde dünyanın aktif en iyi 5 forvetinden biri var. Çevresine emekli dayılarla yetersiz adamlarla doldurmuşsun, vallahi billahi yazık. 2-3 usta ayak, 6-7 görece genç canavar asker koyacaksın. Bak nasıl işkence ediyorlar tüm rakiplere.
Öyle bişey yok ligi alır bu takım 2-3 transfere Avrupa diyorsunuz kadronda messi olsa yarı final göremezsin öyle basit değil

Dursun bruno'yu bekleyecekmis yani transfer yapmıyorum bahanesi. Böyle hainlik galatasaray tarihinde görülmemiştir.

Osimhen ayrılmayacak.

Lesley’den de rotasyonda her türlü verim alınır.

İki tane ter atma idmanı yapıldı diye adam etiketlemeye son verin.

Sıkıntı 5 net oyuncuya ihtiyaç olmas ve bunu yapma ihtimallerinin de artık pek kalmaması.
Transfer sezonunun şampiyonlar ligi 2 eylül diyen birinden bu saatten sonra bir şey beklemeye gerek yok kardom .

Uğurcan
Davinson
Barış
Osimhen

Takımın yerleri en garanti topçuları

Birini gönderme gündemi var bir de lige 10 gün kala

Çok çabuk övdüğümüz gibi çok çabuk gömüyoruz. Az sakin

Osimhen ayrılmayacak.

Lesley’den de rotasyonda her türlü verim alınır.

İki tane ter atma idmanı yapıldı diye adam etiketlemeye son verin.

Sıkıntı 5 net oyuncuya ihtiyaç olmas ve bunu yapma ihtimallerinin de artık pek kalmaması.
Ligi kurtaracak 2 transfer yapilabilir ama CL de yandik gibi geliyor maalesef 😑

Geri
Üst Alt