Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Bu anket kapanacak: .
sallai-singo
lesley-nhiaga

bu 4lü işi bozuyor. gereksiz kontenjan şişimi var burada.
sallai/singo'dan birini satıp (benim tercihim sakatlık probleminden ötürü singo olurdu), lesley'i daha yeni aldığımıza göre de nhiaga'yı kiralamalıyız.
singo'yu o maaşla kimse almaz demeyin. gerekirse maaşının yarısından fazlasını karşılar yine satarsın. zararın neresinden dönülürse kardır diyeceğiz artık singo'da.
Geleceklerle sayı daha da artacak.

Ahahaha benim oğlan aradı şimdi annesinin telefonundan. Garibim TV de çıkan her oyuncuyu aldık sanıyor... baba fernandes galatasaray a gelebilirim demiş, portekizli biri daha gelecekmiş. Leao da geliyormuş diyor... oğlum her söylenene inanma dedim... aklı erene kadar çok üzülecek yav bu çocuk... 😞
bizde Osimhen var transfer olmasa da en iyi oyuncu bizde filan de de , cocuk beklentiye girip uzulmesin.

Yaptığımız transferlerden potansiyel vaadeden bir tek Nhaga var o da trabzonun keşfi adam hala ekip iyi diyor kafayı yersin:d Batrakovu izlemedim de okan ve scout ekibine gram güvenmiyorum kesin kötü çıkar. Garanti adamlara gidelim en azından ne olduğunu biliyoruz.

ilk tercih doue alınsa scout ekibi süper olacaktı onda sıçıp batırıp panikle jelert alınca scout ekibi çöp oldu bu da ayrı bir tezat

Martınelli şu an gelmez Ağustostayız.

:cofused:

Karakullukçu'nun Osimhen transferi öncesi birtakım söylemlerinden ötürü takibini kesmiştim. Bir de beraber yayın yaptıkları kişiler ve ortamı da çok hoşuma gitmiyor. Gereksiz ve fevri hareketleri var. Yangın yapacam diye milletten gaz alıp bağırıp çağırıyor.

Sabır diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Olum bu adamların gelmesi antrenmanı alışması en az yarım sezon. Utanmadan bide merak etmesinler falan diyorlar. Yeminle pınar sopasıyla girişeceksin hepsine

Tolgahan hanginizin akrabası bu kadar itibar görüyor söyleyin çabuk :d

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina ile kontrat uzatıp, Jacobs ve singodan kontenjan yüzünden çıkmaya çalışmak, gsc kafayı yemek üzere. 20 milyona Jacobs performansı veren bek alamazsın CL de güvenebileceğin.

Kontenjan nedeniyle bir tek sallaiden çıkabilirsin o zaman da singo ya güvenemezsin.

Anca ikisinden birden çıkıp U23 sağ bek alıp sağlam o sayede kontenjan konusunda rahatlatabilir.

Hücum bölgesine U23 alma taraftarı değilim

Agresif Osimhen
Devrecilik yemiş Sara
Papaz Kaan
Gamsız Sane
Kafa gidik Barış
Piskopos İlkay

Hayatta U23 hücum oyuncusuna istediği alanı sağlamaz.

Galatasaray Murat Ünsal'ı takibe aldı

Lesley-sara-reijnders orta sahası nasıl olur? Lesley yerine torreira da olabilir tabi
Torreia bu haliyle oynayamaz

Torreria bu haliyle ne 6 ne 8 ne 10

Öylesine orta sahada dolanan biri

Alanını boşaltıp yalan prese çıkar top kapamaz

Dikine pas vermez devamlı yan pas yapar

Yeri geldiğinde topu dribling ile ileri taşımaz

Kısacası bu haliyle asla 11 oynamamalı

Ama Okan gözü kapalı oynatacaktır

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt