Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Galatasaray camiasında dillendirilen ama herkesin konuşmaya çekindiği bazı konular var. Fiili ‘gölge’ futbol şube sorumlusundan tutun da 'gayriresmi yetki' ile transfer operasyonlarını yönetenlere kadar. Hatta herkesin dilindeki o 'belli başlı menajerler konusu' da dahil. Sonuna kadar herkes okusun.

4 yıldır başarılı olunsa dahi Galatasaray'ın en sıkıntılı olduğu konu transfer konusudur. Her sezon aynı hata ve hatalar da aynı kişilerce nedense.

Son dönemdeki ve geçmiş yıllardaki transferlere baktığımızda (Renato Nhaga, Lesley Ugochukwu dahil) karşımıza hep aynı menajerlik şirketi çıkıyor. "THE TEAM" The Team ile Cenk Ergün ve Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Ergün gibi isimlerin de çalıştığı iddiası da herkesçe konuşuluyor. Hatta Mehmet Özbek'in The Team Türkiye temsilcisi İbrahim Polat ile iş birliği içinde olması da gündemde.

Galatasaray taraftarına menajerler üstünden para yedirmeyelim transferi biz yapalım diyenler neden o zaman bu menajerlerle iş yapmaktadır? Gardi'yi The Team yüzünden mi dışarda tutmaya çalışıyorsunuz? Geçmiş dönemde Erden Timur ile ilgili sorunlarda The Team konusunun ilgisi var mı? Çok daha ilişkili kişiler ve kulislerde neler konuşulduğunu da biliyoruz.

Ne zaman taraftar yangın yapsa The Team'in yetişmesi tesadüf mü?
Tıpkı yangın sonrası Jelert'in transferi gibi, tıpkı bu dönemki Lesley'in transferi gibi. Aslında yazıyı burada bitirmemek gerekiyor. Fakat çok uzatmayıp Galatasaray'daki transfer sorununu gündeme taşımak adına bu yazıyı yazıyorum. Umarım o konuşmayanlar ve üstü kapalı söyleyenler çıkar konuşur. Varsa sorun herkes bilmeli. Biz paylaşalım ki yetkisi olanlar açıklasın! Amaç tam da bu. Aslolan Galatasaray! Okuyan herkesin özellikle yorum atarak gönderiyi paylaşması Galatasaray adına hayırlıdır.

Derin Galatasaray

Elin sümüklü hamam oğlanı bile senelik 5 milyon euro istiyor futbolun boku çıktı ya

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arsenal Martinelli'den çıkacak bu arada olursa bana sürpriz olmaz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu forumunda cılkı çıktı.Trollüğünde bir sınırı olmalı..
Başımızdaki hainler transfer yapmamalı.Taraftar zorla istifaya zorlamalı bunları..

Klüplerin borçları açıklanıyor nasıl olurda fb fenen terör oluşumuyla hemen hemen aynı borca sahip oluyoruz.Senelerdir şampiyonluklar ,sponsorluklar, tribün gelirleri ,projeler vsss…
Şu transfer dönemi çekilen sıkıntılara bak..
Tekrar söylüyorum başımızdakiler derhal istifa edip defolup gitmeliler.

geçen sene hiç katkı vermeyen torreira işini düşünürken aklıma geldi şimdi, son 3-0 fb maçı performansı mesela 10/10 müthiş bir bireysel performans.
Geçen sene isteyince herkes iyi oynadı da ŞL maçıyla lig maçına aynı ehemmiyeti vermiyorlardı diri kalmak için.

Temel sıkıntı buydu zira rotasyondan da çok az katkı aldık.

Agir totemler de devreye girmis konuda.

Gidisat iyi degil.

Ts bile kafayı kırdı Salah alıyor biz en gariban klübüz 4 büyükler arasında şu an. Sanki 4 sene üst üste şampiyon olup forma satış rekorları kıran biz değilmişiz gibi

Muslera'nın gideceği aylar hatta 1 yıl önceden belli olmasına rağmen kaleci transferini transfer döneminin son gününde son saniye kendi liginden 30 Milyona yapan bir adam bu Dursun.

Bu adamdan transfere ihtiyaç duyulan pozisyonlara oyuncu almasını ve miadı dolmuş oyuncuları upgrade etmesini bekliyoruz hâlâ enayi gibi.

4 sene üst üste şampiyon olunca yapılan bütün hataların yaşanılan bütün yanlışların üstünün örtülmesi çok üzücü açıkçası.

Daha hoca kısmına girmiyorum bile. Hocanın oyun anlayışına da artık bir upgrade gerek bunu çok net gördük geçen sezonun ikinci yarısında özellikle. Ama o da olmayacak aynı tas aynı hamam devam edecek.

Bu yüzden daha sezon başlamadan benim hiç beklentim yok bu sezona dair. Bir camia düşünün bir ilki başarıp 5 kere üst üste şampiyon olma imkânı varken bunu elinin tersiyle itmek için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor.

Son sözüm Allah senin belanı versin Dursun.

bu sene bizimkiler Salah, Trossard vb transferlerle beraber ligdeki şampiyonluğun daha zor olduğunun farkındadır

bizimkiler derken oyuncu kadrosundan bahsediyorum

oyuncularımızın her birini çok seviyorum ama şu bir gerçek ki çoğu aşırı gevşek. hepsi işler zora girdiği an vitesi gerçekten çok iyi yükseltiyorlar, 4 senede yarı yolda bırakmadılar ama rahatlayınca müthiş salıyorlar. hepsi birbirine bırakıyor topu maç içerisinde "benim koşasım yok ya sen oyna, yok yok sen oyna olm beni yorma" der gibiler.

neyse bu sene ligin daha zor olmasından dolayı bizimkilerin de vitesi daha yüksek tutacağını düşünüyorum.

Singoyu zararsız satabilirsek elimiz baya rahatlayacak. Oraya u23 falan alıp Sallaiyle götürüz işi. 2 baba yabancıyı da ön tarafta kullanırız

Elalem Rusya'ya Arabistan'a oyuncu satar biz almaya çalışıyoruz.
Birisi şu başkana Morutan'in da videosunu izletsin
Böyle bir mantık olabilir mi kral?

O zaman Zaha’yı falan hesaba katalım PL’den oyuncu da almayalım.

Real şey diyor mudur mesela Mastartouno ve Endrick beklentilerin altında kaldı bir daha Arjantin ya da Brezilya’dan wonderkid almayalım

Şunu kaptırırlarsa

Brahim Diaz'ın menajeri bir kaç gün içinde İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş ve Galatasaray yöneticileri davet edildi.

(Sercan Hamzaoğlu)

Geri
Üst Alt