Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Mesele transfer yapılmaması değil yapma niyeti olduğuna dair inandırıcı bir emare olmaması. Hiç transfer yapmasak sol kanat yedeği kazımcan santrafor yedeği ada ile de sonuna kadar destekleriz. Sorun transfer yapmak istememesi ve istiyormuş gibi uğraşıyormuş gibi yapıp bizi kandırmaya çalışması. Dış basına düşen bir tane resmi teklif haberi yok. Şıracı iç basının üfürmelerinde de muhatap kulüplerin ciddiye alma ihtimali olan teklif iddiası yok.
İnşaatçılar torpilli menajerler bankalar ve rakipler dışında bizim transfer dönemimizden mutlu olan yok.
Önceki dönemi dahil son 6 sene niyetine güvenip burada linç yiyerek başkanı savunan ben dahil başkana güvenen sıradan taraftar da yok.

Birşey bilmiyorsaniz gidin Nothingham Forrest tan Gustava Fa Yi alın gelin bari.
kulakların çınlasın sevgili Alper Altun:)
Bunudami biz öğreteceğiz .

Batrakov iyi bir yedek olur gibi en fazla

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarin lig baslayacak ve tum takimlar haftada 1 mac yapacak (sakatlik kupa avrupa vs) ivir zivir yok. butun parami bir takima yatirmak zorunda kalsam okan buruklu gs 11’ini secerim her turlu.

bir kere okan, ugurcan, osimhen kombini cok net ligin buglari ya.

Kiziyom felan ama aslinda 1 sezon nadasa biraksak. Futbolu felan salsak isimize gucumuze baksak hic de fena olmaz. Ama iste bizim kotu sezonumuzda cok kotu oluyo be yerle yeksan oluyo her sey. Ta en basa donuyoruz bunca emek imkan daha iyi kullanilsa onumuz harbiden cok daha acik olabilir ama olmuyor iste insan da bunu hazmedemiyor bu yuzden bu kadar sinir krizine giriyoz. Neyse hayirlisi olsun

Kiziyom felan ama aslinda 1 sezon nadasa biraksak. Futbolu felan salsak isimize gucumuze baksak hic de fena olmaz. Ama iste bizim kotu sezonumuzda cok kotu oluyo be yerle yeksan oluyo her sey. Ta en basa donuyoruz bunca emek imkan daha iyi kullanilsa onumuz harbiden cok daha acik olabilir ama olmuyor iste insan da bunu hazmedemiyor bu yuzden bu kadar sinir krizine giriyoz. Neyse hayirlisi olsun
bu maaşlarla bir sene patlarsak o patlağı kapatmak epey sürer gibi
biz kopunca taraftar komple salıyor takımı. gelirler dibe vurur

Bu sene herkesi alabiliriz konusundaki düşüncelerimiz mevcut yönetim sayesinde yerle bir oldu. Şu senaryoya 1 senede gelmenin tek açıklaması var Manu'ya falan bak paramız yok herkese kiralama teklifi yapıyoruz zar zor şu parayı verelim Bruno'yu bize ver diye muamele çekmemiz. Başka türlü 10 sene öncesine döndüremezsin takımı ya gerçekten kafayı yiyeceğim.

bu maaşlarla bir sene patlarsak o patlağı kapatmak epey sürer gibi
biz kopunca taraftar komple salıyor takımı. gelirler dibe vurur
Aynen oyle iste ondan dedim yerle yeksan oluyoruz diye. Bu imkani daha iyi kullamamanin getirdigi ofke bir yandan patlasak bu paralarla toparlamak harbiden cok zor olur onun stresi bi yandan tam bir cikmaz bunca basariya ragmen gsmizi bizi cok yoruyor

Villereal maçına bile transfer yetişmeyecek şaka gibi ama gerçek yönetim neyin peşinde ne yapmak istiyor bunlar

Ben havuza girip çıkıyorum ama hâlâ transfer yok galiba...

Ya bari Diaz için uğraşır insan en azından ona maddi gücünüz yeter/yetmeli

Geri
Üst Alt