- 26 Ocak 2021
- 41.473
- 40.761
- 3.078
Kellen için bu tranaferi istedigim bilgisi = Doğrugelmez yav 5 + 45'lik kiralama teklifi sonrası milan ağza alınmayacak küfürler eşliğinde reddeder zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kellen için bu tranaferi istedigim bilgisi = Doğrugelmez yav 5 + 45'lik kiralama teklifi sonrası milan ağza alınmayacak küfürler eşliğinde reddeder zaten

Bence baris gidisini Can uzun ile eslestirmek daha dogru olur.Leao gelip Barış da kalacaksa, Leao gelsin.
Yok Leao geldi diye Barış gidecekse, hiç gerek yok. Gelmesin.
Barış > Leao
Ben izledimde boşver, burdaki yorumlara bakman yeterli, boklanıyorsa bilki 4*4lük topçu
Yok'un bonservisine paramız yetmez, imkansız bir hamle olarak görüyorum.Bay- YOK - Leao
---Osi
vay babeyn
Uzungöl'deki arapları görünce tsyi seçmişvay be kargalar trabzondan agir calim yemis birdahada kendilerine gelemezler
Yok'a birde para mı verecez yok daha neler sendeYok'un bonservisine paramız yetmez, imkansız bir hamle olarak görüyorum.
YOK u alırsak CL de yarı final garanti bakYok'un bonservisine paramız yetmez, imkansız bir hamle olarak görüyorum.
Big Bang Theory, Futurama, Ted LassoBana başından kalkamayacağım bir dizi önerin buraya giriş yapmayayım... gerilmeyelim. Zaman daha hızlı aksın gitsin...
Bloomberg Kanal ismi değil mi futbolcusu da varmis