Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.703
- 4.959
- 673
alanya depte 10 çıkmadı mı yav 20 tane falan yiyeceğimiz müsabaka 1-0 lehimize sonuçlanmıştı es kazasane 10 hayatımda duyduğum en komik fikirlerden biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alanya depte 10 çıkmadı mı yav 20 tane falan yiyeceğimiz müsabaka 1-0 lehimize sonuçlanmıştı es kazasane 10 hayatımda duyduğum en komik fikirlerden biri
Ve yani "lanet olsun hergun laf yemekten biktim zararsa zarar" refleksi gibi geliyor ayni zamanda biraz bana.Sürekli Leao'nun ne kadar alacağı konuşuluyor peki Milan bizden ne kadar koparacak orası muamma?
barış giderse mümkün rdaşLeao isine inanmiyorum
Milan’in istedigi paralari vermemiz mümkün degil
Bunu bir sürü Galatasaraylı asla anlayamıyo işte. Sonrada Sane öyle kötü böyle kötü. Adam bu kadar tekniği kıt takım ile iyi bile asist sayısı yaptı. Kaç tane kritik maçta Sane nin asisti maçı getirdi. Keşke herkes futboldan anlayıpta yorum yapsa.Yer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
Öndekiler epey asistini yediler geçen sezon bu da var ek olarak.Yer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
aynen dostum dünya kupasında wirtz musiala kimmichle falan öttürdü zaten final oynattı alamanyayıYer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
Hocam forum ne zaman birşeyler öğrenir? Çok sürer mi böyleYer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
Önce ön hattı halletmek gerek takım maç kazanamaz yoksa.