Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Su Leao transferini düsündükce daha da mantiksiz gelmeye basliyor.

Kanat icin potansiyelli ve az maliyetli bir oyuncu kovalayacagimiza astronomik bedellere adam aliyoruz. Sonra Baris, Yunus, Sane, Leao'dan biri yedek oturacak. He oldu canim.

10 numara ise bombos duruyor. Lan git orayi hallet herseyden önce. Ne Leao'mus arkadas.

harcama limitin senden düşük rakibin 40 m'ye greenwood fln deniyosa 50 60 çıkaracaksın artık yapacak bi şey yok. YETER ARTIK!

Su Leao transferini düsündükce daha da mantiksiz gelmeye basliyor.

Kanat icin potansiyelli ve az maliyetli bir oyuncu kovalayacagimiza astronomik bedellere adam aliyoruz. Sonra Baris, Yunus, Sane, Leao'dan biri yedek oturacak. He oldu canim.

10 numara ise bombos duruyor. Lan git orayi hallet herseyden önce. Ne Leao'mus arkadas.
10 numara icin menejerlerin önerdigi senior ve ismi olan bir adam olmayınca, taraftar sussun diye bunu alacaklar. Leao potansiyel olarak cok iyi oyunca da tutmazsa buyuk patlar, o yuzden bu riske girilir mi bilmem.

Adı Musiala ile anılmış kulüp Haaland, Vini Jr. çekerse kimse şaşırmasın...

Hakkaten bucün ben bi faziayım hakkaten kendum faziayım kendum patliycağum yani hakkaten patliycağum yazik cünah ya insanlar ağliyo abi ya böle bişi olamaz ya

IMG_4543.webp

Martinelli Leao Lang üçlüsünden herhangi biri iyi olur
Barış'ın gittiği senaryoda Can Uzun ile tamamlarız rotasyonu
Berat Luş da dakika alabileceğini kanıtladı bence

Can Uzun olmuyorsa Dinkçi isterim

Kesinlikle değil.

Ben hem Leao, hem 10 numara, hem 8 numara, hem sol stoper, hem yedek santrfor, hem yedek sağ stoper istiyorum.
Bu da gayet normal bir istek zaten. Buna luks gozuyle bakan gerceklerden uzaklasmistir. Ici bombos bir kadromuz var. "4 senedir sampiyon oluyoruz" savunmasini duymak cok yordu artik..

4 sene ustuste sampiyon olan takimin digerlerine gore daha rahat hareket edebilmesi lazim. Ya ciksinlar kulupte para yok desinler ya da zamaninda yapsinlar bir seyleri. Her sene ayni kaos yasanir mi arkadas ya..

Adminim Sane'de varken dediğiniz gibi 4-2-3-1 yerine Reijnders alıp 4-3-3'e dönüp Sara - X - Reijnders yapmak daha makul olmaz mı ?
Bence sara yerine 6 numara reijnder artı orta saha özellikli 10 numara yapmamız gereken kurguydu.İnatla ve ısrarla kurmuyorlar şu orta sahayı.

Geri
Üst Alt