Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.530
- 15.132
- 2.978
kellene koyim rengim çok özür dilerim dayanamadım raporlama beni plsben kellemi koyduğumda barış'ın gideceği söylenmemişti @Naci Liboş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kellene koyim rengim çok özür dilerim dayanamadım raporlama beni plsben kellemi koyduğumda barış'ın gideceği söylenmemişti @Naci Liboş
bir bilgi var hocam
Yine kanat lazim iyi de candan kanat oynamasinimi bekleyecegiz. Baris varken bile kanat gerekiyor bize şuan biri gidip 1 tane gelince eksik dolmuyor kiBarış out
Leao ve Can Uzun in
Galiba böyle birşey yapacaklar..
daha önce hiç rapor attım mı bilmiyorumkellene koyim rengim çok özür dilerim dayanamadım raporlama beni pls
kellene koyim rengim çok özür dilerim dayanamadım raporlama beni pls
Daha forvet eklenecek Leao ve Can Uzun hariç diye düşünmek lazım.Ne diyorsun bu düşünceye Alper adminim? Ben buraya ekstra bir de u23 kanat ve forvet oynayabilen birisi alınmalı diyorum
Leao Workrate konusunda aklıma soru işaretleri var
Aynı zamanda teknik ve bitiricilk açısından barışa göre çok büyük bir pro diyebilirim
Bence Can hem sol açık hem forvet arkasında oynar diye düşünüyorlar, birde ekstra kanat alınmaz çünkü yedek forvet istiyor hocaYine kanat lazim iyi de candan kanat oynamasinimi bekleyecegiz. Baris varken bile kanat gerekiyor bize şuan biri gidip 1 tane gelince eksik dolmuyor ki
kabulBarış out
Leao ve Can Uzun in
Galiba böyle birşey yapacaklar..