Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
bir bilgi var hocam
200.gif

Barış bu sezon da ısrarla gitmek istiyorsa yol verilmeli. Gitmek isteyen bir oyuncuyu her sene zorla kadroda tutmak bir yerden sonra oyuncunun performansını olumsuz etkiler, değerini düşürür.

Ne diyorsun bu düşünceye Alper adminim? Ben buraya ekstra bir de u23 kanat ve forvet oynayabilen birisi alınmalı diyorum
Daha forvet eklenecek Leao ve Can Uzun hariç diye düşünmek lazım.

Şimdi Barış'ın gitmesini istemem ama çocuk illa Avrupa diyorsa artık önünü de açmak lazım yoksa yaşı da geçiyor. Şuan para edecek tam zamanı.

Leao ve Can gelirse daha kanat falan alınmaz bence.

Bir de kreatif orta saha lazım forvet arkası için. Bence Batrakov gelecek.

neyse madem barış'ı da satıyoz

sanchez'i de satın lan bari kulübe para girsin singo sallai alayından çıkın

gidin alın 3-5 tane menajerin elinde beyblade gibi oradan oraya dönen zirzop topçu

yallah

Aynı zamanda barış nasıl bir takıma gidecek çok merak ediyorum? Yok yani şampiyonlar ligi oynamak varken abuk subuk bir PL takimina gitmek kariyeri açısından ne kadar mantıklı?

barış'ı ikna etmek mutlu etmek çok kolay ya

gidecem demesine ne bakıyonuz biraz düşük iq bi topçu adam 4 senede fiziğini geliştirdiği kadar konuşmayı geliştiremedi

Yine kanat lazim iyi de candan kanat oynamasinimi bekleyecegiz. Baris varken bile kanat gerekiyor bize şuan biri gidip 1 tane gelince eksik dolmuyor ki
Bence Can hem sol açık hem forvet arkasında oynar diye düşünüyorlar, birde ekstra kanat alınmaz çünkü yedek forvet istiyor hoca

leao'nun arkasında jacobs gibi defansif bi bek olması önemli bence uyumlu bir ikili olur jacobs abi sağlıklı kalırsa

bir transfer süreci ne kadar uzayabilirse o kadar uzatıyoruz ya. oyuncularla iletisime geçtin en iyisi için şartları zorluyosun, bir süre verirsin dönüş yapılmazsa baskasına gidersin. nası bi yol izleniyor bu islerde gercekten merak ediyorum.

FC 26 için Barış'a gelen bir İngiliz yorumu ve cevaba verdiği reaksiyon :asd::asd:

1785932567220.webp

28 Ağustos öncesi hiçbir hareketlilik haberine inanmıyorum. 3-4 saate bahane sıralar hareketlilik var diyenler.

Barış gitmek istedi, yollamadık.. bu sezon için teklif gelirse değerlendirilecekti. İyi geçmedi Dünya Kupası serüveni ama 45/50 teklif geldiyse artık yolunu açmak lazım.

Kadro planlaması yapılırken bu ihtimal göz önüne alınmadı mı?))

Barış gitmek istiyorsa gidebilir ama Leao alıcaz diye Barış’ı yolluyorsak, onun oynadığı 4000 dk’yı karşılayacağını sanmıyorum, bir tane daha sol kanat gerekir o durumda.

Bir de ciddi bir yerli rotasyonu kayıbı olacak, Can alınacaksa Barış gitmeden alınmalı; sonrasında yollanmalı Barış.

Geri
Üst Alt