Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Barış satış olayı nedir?

sizin ben planlamanıza tüküreyim .

Ulan leao gelip barış gidince kanat eksikliği yine olmayacak mı ,

bu nasıl kafa arkadaş

Kesinlikle olacak, en az 4 net kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevki en fazla rotasyon ve hamle ihtiyacı gerektiren mevki. Lang ve Asprilla gitti yerlerine net 2 kanat lazımken Barışta giderse 3 kanat lazım olur.

hiçbiri yarını düşünmüyor ki , en kötü lig başlayınca çıkartmam lisansını diyor

Nunez - Ts
Vlahoviç - Bjk
Pavlidis / Endrick - Fb

olacak gibi

Bize de yine milletin kadroda düşünmediği çöplerden biri gelir u23

herkeste iyi kötü 2 tane baba forvet olacak işin sonunda biz hariç
Şunların alayın toplasan Osimhen'in sol bağcığı falan eder anca.

Greenwood dışında sahada büyük fark yaratacak tek bir transfer dahi yapmadı diğerleri.

Geçen sene hangi maçta orta saha delik deşik oldu ya

Ciddi şekilde kaybettiğimiz 3 maç var koca sezonda

Frankfurt - gitti Lemina yerine Icardi aldı orta sahayı boşalttı orada.

Liverpol - herkes kötüydü

Samsun - Takım salmıştı 10 kişi kaldık devamında vs saçma bir maçtı, Osimhen en çok saçmalayandı o maç

Zorluk seviyesi yüksek bir çok maçtan çıktı geçen seneki orta saha hattı, bu kadar da nankör olmayın. Taş gibi bir 6 no gerekiyordu onu da almadık, devre arası Pape Gueye isteyen adam yazın alakasız profilde Lesley istiyorsa bu da hoca tercihidir.

bence insanlar içerde anadolu takımı maçlarını izlerken yediğimiz geçişleri zihninde üst üste bindirip böyle düşüncelere giriyor. halbuki biz zaten 8 kişi rakip yarı sahada, yüksek riskli baskıyla her top kaybında bunun olacağını bilerek oynuyoruz. singo, jakobs gibi atlet bekleri bu yüzden tercih ediyoruz mesela.

insanlar şl maçlarını izliyor ama bayern'in içerde sıradan freiburg maçında verdiği geçişleri görmüyor mesela. onlar hiç yemiyor sanıyor.

Barış satılacaksa boşverin transferi falan bea... Karman çorman bir takım olacak elde. Ayrıca zarar da etmiş olacaksın. Yerine 2 tane adam alman gerekecek. Onların uyum süreci şuyu buyu zaten haftalar alacak. Takviye yapın Takviye... adam gönderip yerini doldurmaya çalışmayın...

Ersun Yanal'ı sevmem ama dün bir video paylaşmış, adam doğru konuşuyor.

Sen Leao da alsan başka Yıldız da alsan onu kosturacaksin diyor. Öyle ben koşmam diye bir futbolcu dünyada (Messi hariç) kalmadı diyordu ki doğrusu da bu.

Yok Leao gelirse defansa gelmez. Nasıl gelmez? Futbol artık koşu oyunu olmuş mecbur herkes koşacak. Osimhen ben koşmuyorum diyor mu?

Bunun için hocaya para veriyorsun zaten bir zahmet koştursun oyuncuları.

Ersun Yanal'ı sevmem ama dün bir video paylaşmış, adam doğru konuşuyor.

Sen Leao da alsan başka Yıldız da alsan onu kosturacaksin diyor. Öyle ben koşmam diye bir futbolcu dünyada (Messi hariç) kalmadı diyordu ki doğrusu da bu.

Yok Leao gelirse defansa gelmez. Nasıl gelmez? Futbol artık koşu oyunu olmuş mecbur herkes koşacak. Osimhen ben koşmuyorum diyor mu?

Bunun için hocaya para veriyorsun zaten bir zahmet koştursun oyuncuları.
Koşmayanı silksinler...

bence insanlar içerde anadolu takımı maçlarını izlerken yediğimiz geçişleri zihninde üst üste bindirip böyle düşüncelere giriyor. halbuki biz zaten 8 kişi rakip yarı sahada, yüksek riskli baskıyla her top kaybında bunun olacağını bilerek oynuyoruz. singo, jakobs gibi atlet bekleri bu yüzden tercih ediyoruz mesela.

insanlar şl maçlarını izliyor ama bayern'in içerde sıradan freiburg maçında verdiği geçişleri görmüyor mesela. onlar hiç yemiyor sanıyor.
Oynadığımız oyun buna muhtaç zaten, o yüzden Boey, Barış gibi adamlar başarılı oluyor bu sistemde, topu hızlıca bir şekilde taşı ya da şişir, orada hızlı bir şekilde kullan kafasıyla oynayıp geçiş yememe ihtimalimiz yok.

Mesela Rejinders alıp her geçişte geri dön desek, sonrasında topu ayağına aldığında adım atacak hali kalmaz.

Torreira'da gerileme olduğu, Lemina'nın 3000 dakikaları göremediği, Sara'nın istikrarsız olduğu doğru ama Genduzi Kante, Gravenberch, Mcalister, Szobo dahil bir çok orta saha hattını ya tokatladık ya da kafa kafaya oynadık geçen sene.

5 yıl önceki Rus ligi olsa Batrakov'a çok rahat 40 milyon sıkardım. Muazzam bir saha görüşü var.

Geri
Üst Alt