- 18 Mayıs 2011
- 22.841
- 12.435
- 1.873
Barış satış olayı nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin ben planlamanıza tüküreyim .
Ulan leao gelip barış gidince kanat eksikliği yine olmayacak mı ,
bu nasıl kafa arkadaş
Şunların alayın toplasan Osimhen'in sol bağcığı falan eder anca.hiçbiri yarını düşünmüyor ki , en kötü lig başlayınca çıkartmam lisansını diyor
Nunez - Ts
Vlahoviç - Bjk
Pavlidis / Endrick - Fb
olacak gibi
Bize de yine milletin kadroda düşünmediği çöplerden biri gelir u23
herkeste iyi kötü 2 tane baba forvet olacak işin sonunda biz hariç
Geçen sene hangi maçta orta saha delik deşik oldu ya
Ciddi şekilde kaybettiğimiz 3 maç var koca sezonda
Frankfurt - gitti Lemina yerine Icardi aldı orta sahayı boşalttı orada.
Liverpol - herkes kötüydü
Samsun - Takım salmıştı 10 kişi kaldık devamında vs saçma bir maçtı, Osimhen en çok saçmalayandı o maç
Zorluk seviyesi yüksek bir çok maçtan çıktı geçen seneki orta saha hattı, bu kadar da nankör olmayın. Taş gibi bir 6 no gerekiyordu onu da almadık, devre arası Pape Gueye isteyen adam yazın alakasız profilde Lesley istiyorsa bu da hoca tercihidir.
Koşmayanı silksinler...Ersun Yanal'ı sevmem ama dün bir video paylaşmış, adam doğru konuşuyor.
Sen Leao da alsan başka Yıldız da alsan onu kosturacaksin diyor. Öyle ben koşmam diye bir futbolcu dünyada (Messi hariç) kalmadı diyordu ki doğrusu da bu.
Yok Leao gelirse defansa gelmez. Nasıl gelmez? Futbol artık koşu oyunu olmuş mecbur herkes koşacak. Osimhen ben koşmuyorum diyor mu?
Bunun için hocaya para veriyorsun zaten bir zahmet koştursun oyuncuları.
Oynadığımız oyun buna muhtaç zaten, o yüzden Boey, Barış gibi adamlar başarılı oluyor bu sistemde, topu hızlıca bir şekilde taşı ya da şişir, orada hızlı bir şekilde kullan kafasıyla oynayıp geçiş yememe ihtimalimiz yok.bence insanlar içerde anadolu takımı maçlarını izlerken yediğimiz geçişleri zihninde üst üste bindirip böyle düşüncelere giriyor. halbuki biz zaten 8 kişi rakip yarı sahada, yüksek riskli baskıyla her top kaybında bunun olacağını bilerek oynuyoruz. singo, jakobs gibi atlet bekleri bu yüzden tercih ediyoruz mesela.
insanlar şl maçlarını izliyor ama bayern'in içerde sıradan freiburg maçında verdiği geçişleri görmüyor mesela. onlar hiç yemiyor sanıyor.
Abde'yi ikna edilebilir. Avrupalı olsa dediğin gibi bakardım ama Faslı oyuncu ve bildiğim kadarıyla Müslüman. Aldığı maaşta 1 milyon civarı. O yüzden TR'ye 3-4 civarına ikna edilirdi.O seviyede gençler gelmek istemiyor bize
Sıcak saatler yaşanıyormuş kulüpte öyle diyolarSelamalaeyküm var mı gelişme
Sıcak saatler yaşanıyormuş kulüpte öyle diyolar