Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.265
- 60.121
- 3.473
Bu Tolgahan biraz şey gibi
hikmet ybaş bütün yazdıklarını araklayıp yazıp etkileşim topluyor sırf bunun twitine cevap verdi diye adamı övüp durdu
t.han simit sat onurlu yaşa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Tolgahan biraz şey gibi
Barış 60 üstü45 kabul mü
Singo 35
Toplam 110 yaptım.
?hikmet ybaş bütün yazdıklarını araklayıp yazıp etkileşim topluyor sırf bunun twitine cevap verdi diye adamı övüp durdu
O veya başkası 10 no için artık u23 kesin gibi. Ortasaha için kontenjan bosaltabilirsek, tartışmasız biri almak lazım. Geçen sezon yunus ara ara ortasahaya devrilip, diribling ile yara yara gidip, çok da güzel servis yapıyordu. Bu profilde birini rakiplerin engellemeside güç olur.Gerçi bizde ikna edecek kimsede yok.Yine alamazdik reijndersi.Haberde kolpadir.
ailesi hiç övmemiş, önemsememiş bu herifihikmet ybaş bütün yazdıklarını araklayıp yazıp etkileşim topluyor sırf bunun twitine cevap verdi diye adamı övüp durdu
Allah'tan adam yarım akıl, bisene kiralık gelip herşeyi görmesine rağmen tekrar geldi, valla inanmak zorOsimhen satılırsa büyük ceza yerim...
Bu yonetimin onu yapmaya oturma organlari yetmez.Osimhen satılırsa büyük ceza yerim...
4086 diye güncellendiVillarreal maçına 1.600 bilet satılmış. Stadı full doldurup protesto etsen bu kadar etkili olmaz. O 1600 kişi de protesto etsin bari.
Ben ne bileyim yav :dValla ciddi sordum. Mesai sonu, maaş hesabı dedi
Napmış?Tolgahan'i burada az ovmedik. Birazda GSCimbom reklamı yapsın.
Beypazarı mı yoksa avoya sert içimli miReijnderse olan hislerim körüklenerek artıyor