Transfer Nöbeti #8

bana gelen bilgi
galatasaray isterse
hem can'ı hem batrakov'u hem pono'yu hem beraldo'yu hem endrick'i hem leao'yu hem martinelli'yi hem kermiti'yi hemi de enciso'yu bitirecek durumdaymış

Zılgıt çeken her oyuncuya zam yapıp, fahiş maaş yükünden muzdarip olan yönetim ergen bir Rus'a 5 milyon Euro bağlayıp yine kendisiyle çelişmez umarım.

Arkadaş hadi yav bitirin Leao can uzun Batrakov hadi bee artık here we go lar gelsin

Eylül'de şöyle bir şey olacak diye ödüm kopuyor

1785964902034.webp

Gün içinde bir X hesabında 28 Temmuz tarihinde yazılmış olan Çalhanoğlu'yu transfer edeceğimize dair bir SS görmüştüm, burada paylaşmaya değer bulmamıştım ama konuya dair bu hesabın da benzer iletisi acaba dedirtiyor.

batrakovun asist sayısı yüksek ama çoğu duran topmuş maalesef

videolarda da öyle çok pasını göremedim

bana göre ana özelliği pasörlük olan bi adam lazım, denk geldiğinde atabilen değil. Can da atıyodur ama yunus kadar bile atamıyodur mesela
Can'da o yetenek var gösterdiği maçlar da var. Senin dediğin herhalde Enciso'ya daha yakın sanırım. Vallahi ben de Batrakov ile neden bu kadar takılı kaldı anlamıyorum. Batrakov'a verilecek paralarla Enciso alınırdı bence. Enciso+ Can Uzun'u almak çok mantıklı geliyor bana. Özellikle Barış'ın gitme senaryosunda.

Geri
Üst Alt