Transfer Nöbeti #8

Bizim transfer görüşmeleri

HO-V7e2XIAMFWfl.webp

17 milyon km²lik rusya coğrafyasının ürettiği son büyük yeteneğin kaderi konyaspor soyunma odasında etli ekmek-yemek-demek ki
Bunu kim yazmış yav. Herifin skills videolarında kaleyi gördüğü her yerden raket gibi şut çektiği pozisyonlar var.
Şuna bakıp heyecanlanmayan adamda sorun vardır. Artık ne arıyorlar bilemiyorum.
Kimseye bir şey beğendiremeyeceğiz gibi duruyor.
Pas yapan dripling yapan skills videolarında heyecandan içimizde gezdiren saranın durumu ortada.

Çocuğun pozisyonları ai ile messi olarak çevir 5 sene messi ne efsane herifti diye ortalıkta dolanırlar.

False 9 işte çocuk. Belden şut çekiyor, pas veriyor. Saf teknik, işlersen üst düzey futbolcu olur. Amele gibi koşturursan devre arası kiralayacak takım bakarsın.

Niye koşmaya amelelik gözüyle bakıyorsunuz ki

Elit takımların olayı heriflerin o yetenekle beraber sahada it gibi basmaları koşmaları

Dembele dk 75 hala ön alan baskısı yapıyor

Messi değilsen öyle durarak elin belinde oynama hakkın yok

Ben yüksek nabızda iş yapamıyorum diyen futbolcunun büyük bi oyuncu olması günümüzde imkansız

Et mi tavuk mu belli olmayan rus liginde oynayan tıfıl 20 yasında cocugu almak icin bile bu kadar mevzuya giriliyorsa gercekten bizim kimseyi almamız mumkun degil. Hedefi olan TR ye gelmek istemiyor da hikaye. Zaten gelmek isteyeni getirmeye yoneticilik denmiyor. Tek ikna opsiyonumuz Okan hoca ile facetime.

Et mi tavuk mu belli olmayan rus liginde oynayan tıfıl 20 yasında cocugu almak icin bile bu kadar mevzuya giriliyorsa gercekten bizim kimseyi almamız mumkun degil. Hedefi olan TR ye gelmek istemiyor da hikaye. Zaten gelmek isteyeni getirmeye yoneticilik denmiyor. Tek ikna opsiyonumuz Okan hoca ile facetime.
patlakov u istemiyorum pek ama ruslardan topçu almak herkes için eziyet gibi benim anladığım. bir şekilde çileden çıkarıyorlar insanları.

Neyse dün Keramettin admirin dediği gibi

Batrakov geldikten sonra bi 5-10 maç oynamadan hiçbir şey anlayamayız

Tr ligini de boşa küçümsüyorsunuz. Her türlü kaşar topçu, sert mücadele, çirkeflik vs var burada. Bi Aralık ayında Erzurum deplasmanında narin narin top oynamaya çalışan nice oyuncuyu öttürürler

Bu isin sonunda zaten H.Calhanoglu gelecek cok net.Ben Can Uzunu alabilecegimize inanmiyorum.

Calhanoglu bu yönetim icin kara liste de

Her transfer döneminde firsat gelir ama bilerek almayiz

Benim tahminime göre gecen yaz hem dursun özbek ile görüstü hem de dalga gecer gibi ertesi hafta ali koc ile görüsmüs

Bu ortaya ciktigindan bu yana kara listede diye tahmin ediyorum

Calhanoglu bu yönetim icin kara liste de

Her transfer döneminde firsat gelir ama bilerek almayiz

Benim tahminime göre gecen yaz hem dursun özbek ile görüstü hem de dalga gecer gibi ertesi hafta ali koc ile görüsmüs

Bu ortaya ciktigindan bu yana kara listede diye tahmin ediyorum

Meh bence aşırı önemsiz. Saç ile oturup yemek yiyen yönetim bunları mı önemser

Ağustos sonu işler iyi gitmezken o saatten sonra hiçbir şeyin önemi kalmaz

Hakan Ç yi de alırsın Emre B yi de

Dünden beri bir milli futbolcu haberidir dolanıyor. Çalhanoğlu falan değil ama kim onu da çözemedim. Bu herif transfer işi %100 değilse haber vermez bir tek Gökdeniz’i falan vermişti kim acaba ilginç

Barış gidiyorsa yedek santrafor daha da önem kazandı

Osi sakatlansa yedek santrafor tırtsa bile Barış oynar diyorduk

Şuan iyi bir yedek golcü almak zorundayız

Geri
Üst Alt