Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.344
- 2.960
- 2.088
Yok yahu. Delinin biri kuyuya tas atti.Hakan Ç haberlerinin doğruluğu var mı herkes yine konuşmaya badlamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu. Delinin biri kuyuya tas atti.Hakan Ç haberlerinin doğruluğu var mı herkes yine konuşmaya badlamis
icardi çekmişiz sırada lang ve boey var![]()
Bunu kim yazmış yav. Herifin skills videolarında kaleyi gördüğü her yerden raket gibi şut çektiği pozisyonlar var.17 milyon km²lik rusya coğrafyasının ürettiği son büyük yeteneğin kaderi konyaspor soyunma odasında etli ekmek-yemek-demek ki
patlakov u istemiyorum pek ama ruslardan topçu almak herkes için eziyet gibi benim anladığım. bir şekilde çileden çıkarıyorlar insanları.Et mi tavuk mu belli olmayan rus liginde oynayan tıfıl 20 yasında cocugu almak icin bile bu kadar mevzuya giriliyorsa gercekten bizim kimseyi almamız mumkun degil. Hedefi olan TR ye gelmek istemiyor da hikaye. Zaten gelmek isteyeni getirmeye yoneticilik denmiyor. Tek ikna opsiyonumuz Okan hoca ile facetime.
Calhanoglu bu yönetim icin kara liste de
Her transfer döneminde firsat gelir ama bilerek almayiz
Benim tahminime göre gecen yaz hem dursun özbek ile görüstü hem de dalga gecer gibi ertesi hafta ali koc ile görüsmüs
Bu ortaya ciktigindan bu yana kara listede diye tahmin ediyorum