Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çocuğun 6 tam maçını izledim ,
tek olumlu yanı duran top kullanabilmesi
e zaten onu en iyi yapan adamlardan biri var zaten takımda
rus morutana 30 milyon para gömecekler , koşun soyuyolar Galatasaray ı mı
Recep GS maçlarını izlemiyordur daha, senleyken belki.Analiz denilince akla ilk gelen isim @Recep Buruk’a soralım
izle de nasıl bir çöpü alıyoruz canlı canlı şahit olKolpaya son verelim
Patrakov konusunda durum şöyleBu arada hiçbir transferi de tekte bitiremiyorlar ha, sakız gibi dolanıyor dillere uzadıkça uzuyor.
Batrakov kim mk, 2 günde gidip alıp gelmen lazım hiç duyulmadan.

Putin'i transfer ediyoruz herhaldeBu arada hiçbir transferi de tekte bitiremiyorlar ha, sakız gibi dolanıyor dillere uzadıkça uzuyor.
Batrakov kim mk, 2 günde gidip alıp gelmen lazım hiç duyulmadan.
ironi sanmıştım harbiden böyle tweet varmış çok şükür bu sene de adını gördükRusya'da Demirbilek, transferde Demirbilek damgası!
Batrakov transferiyle ilgili konuşulanlara göre Galatasaray kongre üyesi Bahattin Demirbilek devreye girdi. İddiaya göre transferin finansmanını da Demirbilek üstlenecek.
Ne kadar doğru, ne kadar gerçek bilinmez. Bekleyip göreceğiz.
![]()
Bizim forumu çözemiyorum ben messi geliyor desek yaşlı cart curt dener ama komşu jao mario aldı diye yangın yapılır meselaBatrakov bizle adi ciddi ciddi gecince bir anda bklanmaya basladi..Muhtemelen psg falan yapsa yere goge sigdirilamazdi..Eksideki yorumlara da baktim herifin 2 yil once konusu acilmis herkes yeni bir star doguyor modundayken bize transfer ihtimali dogunca yagli kazik omus
Ters psikoloji sanirim