Transfer Nöbeti #8

Singo transferi yüzünden bi dünya tribe giren dursunun batrakovu çok istemesi enteresan değil mi rus ligi topçusunu niye bu kadar istesin?

Ne tesadüf oyuncunun menajer komisyonu çok deniyor daha önce hiç duymadığımız seviyelerde

batrakov iyi ya da kötü topçu meselesi değil bu yazdığım bu arada cenker, ali blowjob ve diğer sırtlan menajerlerin dursunu kandırmış olma ihtimali

Bize 10 numaranın bazuka gibi şut çekeninden lazım. Hakim Ziyech geri gelsin...

Şu Rus çöpe milyon eurolar saçılacak olmasına dur diyecek birileri yok mu? Bu çocuk bize ne katabilir, Allah aşkına? YouTube’dan birkaç maçına baktım, sıradan düz bir futbolcu. Bu futbolcuyu istemelerinin tek bir nedeni olabilir: bu oyuncu üzerinden yiyecekleri komisyon. Bana kimse hikâye anlatmasın, iddia ediyorum Başakşehir’de bile ilk 11 oynayacak seviyede değil.

leaoyu maçın çoğu kısmında eli belinde göreceğimiz için istemiyorum ama kader keita sonrası öyle çalım atan oyuncumuz olmasını da çok özledim yalan yok:unsure:

Bu arada hiçbir transferi de tekte bitiremiyorlar ha, sakız gibi dolanıyor dillere uzadıkça uzuyor.

Batrakov kim mk, 2 günde gidip alıp gelmen lazım hiç duyulmadan.
Patrakov konusunda durum şöyle

Transfer aslında bitmişti. Lakin Wlodimir Putin araya girdi ve iki adet S-400 hava savunma sistemi talibinde bulundu.

Görüşme liderler seviyesinde devam etmektedir.

Rusya'da Demirbilek, transferde Demirbilek damgası! 🇷🇺🟡🔴

Batrakov transferiyle ilgili konuşulanlara göre Galatasaray kongre üyesi Bahattin Demirbilek devreye girdi. İddiaya göre transferin finansmanını da Demirbilek üstlenecek.

Ne kadar doğru, ne kadar gerçek bilinmez. Bekleyip göreceğiz.

:asd:

gidip 30 milyonu Mora nın yüzde 51 ine verin lan bari , göz göre göre kazık çakacaklar abi şaka gibi ya ,

Rusya'da Demirbilek, transferde Demirbilek damgası! 🇷🇺🟡🔴

Batrakov transferiyle ilgili konuşulanlara göre Galatasaray kongre üyesi Bahattin Demirbilek devreye girdi. İddiaya göre transferin finansmanını da Demirbilek üstlenecek.

Ne kadar doğru, ne kadar gerçek bilinmez. Bekleyip göreceğiz.

:asd:
ironi sanmıştım harbiden böyle tweet varmış çok şükür bu sene de adını gördük

Batrakov bizle adi ciddi ciddi gecince bir anda bklanmaya basladi..Muhtemelen psg falan yapsa yere goge sigdirilamazdi..Eksideki yorumlara da baktim herifin 2 yil once konusu acilmis herkes yeni bir star doguyor modundayken bize transfer ihtimali dogunca yagli kazik omus
Ters psikoloji sanirim
Bizim forumu çözemiyorum ben messi geliyor desek yaşlı cart curt dener ama komşu jao mario aldı diye yangın yapılır mesela

Beyler forumda gelişme var yalnız bundan 5-6 sene öncesine kadar Batrokov ismi çıksa burada hepimiz çok iyi transfer olacak vs derdik baturina dışında burada istenen bir topçunun parladığını görmedim henüz

Geri
Üst Alt