Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.473
- 14.135
- 1.498
Milan bize oradan 5 milyon ateşlesin leaonun yüzünü güldürmüşüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.
kalan 3 haftada mucize ötesi şeylere ihtiyacımız var, yoksa bu sene sonu geldiğinde yarış içinde bile olacağımızı sanmıyorum. muhtemelen cl fikstürünün yoğunlaştığı dönemin ardında, ocak sonu gibi falan ligde havluyu atarız.
takım sonsuza kadar şampiyon olamayacaktı, elbette bir yerlerde düşüşe geçecektik ama özellikle bu yılda ve bu şekilde olması çok üzücü ya. umarım bir mucize olur kalan sürede ve sezonun devamında.
Yav abi herif gitmek istiyor gidecem diye tutturuyor 2-3 sezondur zorla mı tutalım adamı barışın yerine alabileceğin en makul isim Leao şuanda veya lookman ki Leao daha özel bir oyuncu yerli olarak ikamesi yok barışınhiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.
kalan 3 haftada mucize ötesi şeylere ihtiyacımız var, yoksa bu sene sonu geldiğinde yarış içinde bile olacağımızı sanmıyorum. muhtemelen cl fikstürünün yoğunlaştığı dönemin ardında, ocak sonu gibi falan ligde havluyu atarız.
takım sonsuza kadar şampiyon olamayacaktı, elbette bir yerlerde düşüşe geçecektik ama özellikle bu yılda ve bu şekilde olması çok üzücü ya. umarım bir mucize olur kalan sürede ve sezonun devamında.
Edit: Tsigalko kalbimizdesin, yedek bekleyeceksen gel koçum
Teklifimiz bile rehabilite ediyorEn azindan Leao'un yüzü tekrar gülüyor
barış gitmek istiyor olabilir. zorla tutalım demiyorum ama barış'ın yerine alacağımız en makul adam kesinlikle leao değil.Yav abi herif gitmek istiyor gidecem diye tutturuyor 2-3 sezondur zorla mı tutalım adamı barışın yerine alabileceğin en makul isim Leao şuanda veya lookman ki Leao daha özel bir oyuncu yerli olarak ikamesi yok barışın
Evet ne yazık ki omurga değiştirme işini bile bilmiyoruz... omurgadaki oyuncuları rotasyon oyuncusu yapacak şekilde transfer yapılıp zamanla dakikaları düşürülür ve satılır... mesela apo sanchez ikilisi için bir tane o seviyede oyuncu alınır süre paylaştırılır daha sonra birisi yedeğe çekilmeye başlanır vs... biz gönderecez de oyuncu alacağız da uyum sağlarsa iyi çıkarsa başarılı olacağız...hiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.
Dünden beri bir milli futbolcu haberidir dolanıyor. Çalhanoğlu falan değil ama kim onu da çözemedim. Bu herif transfer işi %100 değilse haber vermez bir tek Gökdeniz’i falan vermişti kim acaba ilginç
Ben hâlâ Kenan Yıldız ile ilgili çok gizli bir operasyon yürütüldüğünü düşünüyorum. Bence Leao yem. İçinde Sara ve Barış'ın takas olarak kullanılacağı bir Kenan Yıldız pazarlığı var. Juventus sola yeni aldığı genç oyuncuyu koyacak. Sağ kanat için de BAY'ı düşünüyorlar. Orta saha üçlüsü de Locatelli - Thuram - Sara yapacaklar.
Ben hâlâ Kenan Yıldız ile ilgili çok gizli bir operasyon yürütüldüğünü düşünüyorum. Bence Leao yem. İçinde Sara ve Barış'ın takas olarak kullanılacağı bir Kenan Yıldız pazarlığı var. Juventus sola yeni aldığı genç oyuncuyu koyacak. Sağ kanat için de BAY'ı düşünüyorlar. Orta saha üçlüsü de Locatelli - Thuram - Sara yapacaklar.
Şuna ek olarak bir iki örnek daha vereyim hatalarımız adına...Evet ne yazık ki omurga değiştirme işini bile bilmiyoruz... omurgadaki oyuncuları rotasyon oyuncusu yapacak şekilde transfer yapılıp zamanla dakikaları düşürülür ve satılır... mesela apo sanchez ikilisi için bir tane o seviyede oyuncu alınır süre paylaştırılır daha sonra birisi yedeğe çekilmeye başlanır vs... biz gönderecez de oyuncu alacağız da uyum sağlarsa iyi çıkarsa başarılı olacağız...