Transfer Nöbeti #8

Milan bize oradan 5 milyon ateşlesin leaonun yüzünü güldürmüşüz

hiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.

kalan 3 haftada mucize ötesi şeylere ihtiyacımız var, yoksa bu sene sonu geldiğinde yarış içinde bile olacağımızı sanmıyorum. muhtemelen cl fikstürünün yoğunlaştığı dönemin ardında, ocak sonu gibi falan ligde havluyu atarız.

takım sonsuza kadar şampiyon olamayacaktı, elbette bir yerlerde düşüşe geçecektik ama özellikle bu yılda ve bu şekilde olması çok üzücü ya. umarım bir mucize olur kalan sürede ve sezonun devamında.

Mucize demek istemiyorum da 1 Osimhen var. Bu unutuluyor.

2- Sevin sevmeyin, beğenin beğenmeyin Okan Buruk inanılmaz bir yarışmacı hoca. Okan hocaya geçen seneki BJK'yi verin şampiyon yapardı demem ama ligi 2. bitirirdi.

Okan hocanın tüm eksilerine rağmen hala TD'miz olması şampiyonluktaki en güçlü kozlarımızdan birisi.

hiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.

kalan 3 haftada mucize ötesi şeylere ihtiyacımız var, yoksa bu sene sonu geldiğinde yarış içinde bile olacağımızı sanmıyorum. muhtemelen cl fikstürünün yoğunlaştığı dönemin ardında, ocak sonu gibi falan ligde havluyu atarız.

takım sonsuza kadar şampiyon olamayacaktı, elbette bir yerlerde düşüşe geçecektik ama özellikle bu yılda ve bu şekilde olması çok üzücü ya. umarım bir mucize olur kalan sürede ve sezonun devamında.
Yav abi herif gitmek istiyor gidecem diye tutturuyor 2-3 sezondur zorla mı tutalım adamı barışın yerine alabileceğin en makul isim Leao şuanda veya lookman ki Leao daha özel bir oyuncu yerli olarak ikamesi yok barışın

Edit: Tsigalko kalbimizdesin, yedek bekleyeceksen gel koçum

Valla tsigalko gelirse kusura bakmasın ama osimhen yedeğe düşer. Şu an dünya üzerinde tsigalko'yu kesebilecek bir forvet oyuncusu yok :)

Batrakov tarzı genç potansiyel oyuncuların alınması hoşuma gider ama okan buruk'un takımına böyle transferler biraz riskli değil mi?
Adam kendi açıkladı zaten amacımız genç oyuncu yetiştirmek değil diye.. madem okan hocayla yolaa devam ediyoruz, +4 kontenjanına minimum bütçe ayırıp, olmuş hazır ve tecrübeli oyunculara yatırım yapmamız çok daha mantıklı. Gelirse bakalım batrakov'a ne kadar süre verecek okan hoca??

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav abi herif gitmek istiyor gidecem diye tutturuyor 2-3 sezondur zorla mı tutalım adamı barışın yerine alabileceğin en makul isim Leao şuanda veya lookman ki Leao daha özel bir oyuncu yerli olarak ikamesi yok barışın
barış gitmek istiyor olabilir. zorla tutalım demiyorum ama barış'ın yerine alacağımız en makul adam kesinlikle leao değil.

Evet ne yazık ki omurga değiştirme işini bile bilmiyoruz... omurgadaki oyuncuları rotasyon oyuncusu yapacak şekilde transfer yapılıp zamanla dakikaları düşürülür ve satılır... mesela apo sanchez ikilisi için bir tane o seviyede oyuncu alınır süre paylaştırılır daha sonra birisi yedeğe çekilmeye başlanır vs... biz gönderecez de oyuncu alacağız da uyum sağlarsa iyi çıkarsa başarılı olacağız...

leao yerine lang hem çeyrek maliyet hem de daha aradığımız profil

Dünden beri bir milli futbolcu haberidir dolanıyor. Çalhanoğlu falan değil ama kim onu da çözemedim. Bu herif transfer işi %100 değilse haber vermez bir tek Gökdeniz’i falan vermişti kim acaba ilginç

Ben hâlâ Kenan Yıldız ile ilgili çok gizli bir operasyon yürütüldüğünü düşünüyorum. Bence Leao yem. İçinde Sara ve Barış'ın takas olarak kullanılacağı bir Kenan Yıldız pazarlığı var. Juventus sola yeni aldığı genç oyuncuyu koyacak. Sağ kanat için de BAY'ı düşünüyorlar. Orta saha üçlüsü de Locatelli - Thuram - Sara yapacaklar.

Ben hâlâ Kenan Yıldız ile ilgili çok gizli bir operasyon yürütüldüğünü düşünüyorum. Bence Leao yem. İçinde Sara ve Barış'ın takas olarak kullanılacağı bir Kenan Yıldız pazarlığı var. Juventus sola yeni aldığı genç oyuncuyu koyacak. Sağ kanat için de BAY'ı düşünüyorlar. Orta saha üçlüsü de Locatelli - Thuram - Sara yapacaklar.
Manager Jeffrey GIF by Aan & Matig

🙄

Evet ne yazık ki omurga değiştirme işini bile bilmiyoruz... omurgadaki oyuncuları rotasyon oyuncusu yapacak şekilde transfer yapılıp zamanla dakikaları düşürülür ve satılır... mesela apo sanchez ikilisi için bir tane o seviyede oyuncu alınır süre paylaştırılır daha sonra birisi yedeğe çekilmeye başlanır vs... biz gönderecez de oyuncu alacağız da uyum sağlarsa iyi çıkarsa başarılı olacağız...
Şuna ek olarak bir iki örnek daha vereyim hatalarımız adına...

Mesela batrakov deniliyor... batrakov alman için normalde orada bir mertens in olması gerekiyordu... iyi oyuncu olacaksa bile takıma oyuna ülkeye alışma süreci boyunca bir mertens oynamaydı. Yavaş yavaş süre alıp taraftara yem edilmeden as takıma çıkması sağlanmalıydı...mesela bunu nerede doğru yaptık... Kerem vardı barış yedekte oturuyordu. Sağ bek sol bek falan oynadı. Barış gitti yerine geçti ki zaha dan falan devraldı formayı... zaha gelmeseydi de barış direkt orada oynamaya başlasaydı emin olun onu da harcardık... boey vardı tamam gönderilecekti belki ama önüne bir dübois geldi sakatlanınca formayı aldı vermedi gibi... Nelson Abdül ikilisi varken şampiyon yapmış bir davinson geldi Nelson yedeğe geçti ve sonra gitti gibi...

Geri
Üst Alt