Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
Serdar Kelleci nasıl bilirsiniz?3 transfer bitti diyor.Dogrumu diyor kimleri diyor nasıl diyor??

Yalnız özellikle son 1 ay mizah seviyesi forumun tavan yaptı. Her gün banko kahkaha atıyorum

Çaresizlikten mizahımız gelişti teşekkürler Dursun

allah rızası için gelme nolur gelme

Lokomotiv eski başkanı Nikolay Naumov: "Batrakov'un Galatasaray'a gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de pek başarılı olamayan Rus futbolcuların örnekleri de var. Acele etmesine gerek yok." (Match TV)
Bu tür yorumlar sadece bize mi has yoksa genel mi?
Kimi istesek anası, babası, bacısı, metresi, ex'i kim varsa konuşuyor.

Abi adamın yeteneği zaten tartışılmaz da şu maliyetler felaket ya. Form durumu da malum, tekrar toparlar mı hiç bilmiyorum. Ben hatta Sane kadar katkı vereceğinden bile şüpheliyim.

Adam gelir de sahada yürümeye falan başlarsa Milan'daki gibi, taraftar için zaten bardak dolu taşmak üzere, hem moralmen çökeriz hem finansal hem de sportif olarak. Değer mi bu kadar risk almaya?
Sane’den her türlü fazla katkı verir, dikine çok rahat gidiyor, Sane çok yatay oynuyor kıyasladığımızda üstüne gole daha yakın.

Gelir gelmez bilemem ama tavanı world class direkt ve o haline dönmemesi için bir sebep yok.

Öncelik olmadığına daha elzem noktalar olduğuna katılıyorum orası ayrı.

Son 2 saati özet geçebilecek var mı arkadaşlar toplantıdan dolayı bakamadık :s

Bu transfer bitmiştir.

Menajer 2 kulüp arasında sözlü olarak ortayı bulur önce , demekki bi yol almışız ki , menajer ok yazılı resmi teklifi verin demiştir artık

1 aydır görüşüyoruz salak değilizdir heralde bekleyip bekleyip şimdi resmi teklifi veriyoruz

Mora'yi opsiyonlu kiralık ile veriyorlarsa 1 dakika daha düşünmem alırım.
3 milyon kiralık 47 milyon opsiyon %20 pay ile yokla.

Sane’den her türlü fazla katkı verir, dikine çok rahat gidiyor, Sane çok yatay oynuyor kıyasladığımızda üstüne gole daha yakın.

Gelir gelmez bilemem ama tavanı world class direkt ve o haline dönmemesi için bir sebep yok.

Öncelik olmadığına daha elzem noktalar olduğuna katılıyorum orası ayrı.
Leao'nun arkasında Jakobs ile ne düşünüyorsun adminim? Reijnders gibi bir adamımız da olsaydı güzel olurdu

Geri
Üst Alt