Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tür yorumlar sadece bize mi has yoksa genel mi?allah rızası için gelme nolur gelme
Lokomotiv eski başkanı Nikolay Naumov: "Batrakov'un Galatasaray'a gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de pek başarılı olamayan Rus futbolcuların örnekleri de var. Acele etmesine gerek yok." (Match TV)
Sane’den her türlü fazla katkı verir, dikine çok rahat gidiyor, Sane çok yatay oynuyor kıyasladığımızda üstüne gole daha yakın.Abi adamın yeteneği zaten tartışılmaz da şu maliyetler felaket ya. Form durumu da malum, tekrar toparlar mı hiç bilmiyorum. Ben hatta Sane kadar katkı vereceğinden bile şüpheliyim.
Adam gelir de sahada yürümeye falan başlarsa Milan'daki gibi, taraftar için zaten bardak dolu taşmak üzere, hem moralmen çökeriz hem finansal hem de sportif olarak. Değer mi bu kadar risk almaya?
fatih terim leao ile görüşmüş
Saadettin Saran açıklaması mı buhepsini alacagiz gibi
Leao'nun arkasında Jakobs ile ne düşünüyorsun adminim? Reijnders gibi bir adamımız da olsaydı güzel olurduSane’den her türlü fazla katkı verir, dikine çok rahat gidiyor, Sane çok yatay oynuyor kıyasladığımızda üstüne gole daha yakın.
Gelir gelmez bilemem ama tavanı world class direkt ve o haline dönmemesi için bir sebep yok.
Öncelik olmadığına daha elzem noktalar olduğuna katılıyorum orası ayrı.
Sabunu ne kadar çok sıkarsan elinden o kadar kayar demişNe demiş
Serdar Kelleci nasıl bilirsiniz?3 transfer bitti diyor.Dogrumu diyor kimleri diyor nasıl diyor??