Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.097
- 78.514
- 4.218
9 - Osimhen#9 Rafael Leao mu yoksa #10 Rafael Leao mu
99 - Leao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 - Osimhen#9 Rafael Leao mu yoksa #10 Rafael Leao mu
Yusuf denilen çocuk ligde en azından iç saha maçlarında oynasa bari bu ikiliden çıkıncaBizim Singo ve Sallai'den çıkıp sağ bek almamız lazım
Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.
Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.
Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.
Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.
Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.
Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.
Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Milan oyuncuyu Leao'dan çıkıp getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
ben her zaman genç yeteneklerden yanayım fikrim belli ama hem genç hem de olmuş oyuncuyu okan hoca istemiyor mu? sürekli ''elit genç'' demiyor mu? ben bu laftan şunu anlıyorum, okan hoca %100 olmasa da baya bir pişmiş,belli hazır olma seviyesine gelmiş genç istiyor anladığım kadarıyla, onlarda baya tuzlu oluyor haliyle, hatta Okan Buruk: "Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki? Türk genci yetiştireyim okey ama yabancı genci neden yetiştireyim?" demedi mi? söylediğiniz laf forumdaki bazı arkadaşlardan çok ilk önce okan hocaya gitmeli bence. sanki hazır sneijder e yakın oyuncuyu bizzat okan hoca istiyor gibi, açıklamalarından bu anlaşılıyor, çoğu taraftar genç alalım, oynatalım derken 50 milyonluk genci kastetmiyor bence. Dediğinize katılıyorum doğru ama önce hocanın ''elit genç'' kafasından uzaklaşması gerekiyor bence, elit seviye olmasa bile yavaş yavaş bizim pişirmemiz lazım bazı keşfettiğimiz yetenekleri, bizim ligde gayet düşük ücrete alınıp satılan oyuncu da oldu, hem biz hem fb, ts yaptı bunu.Ayrıca genç oyuncu alınmasın yok bize hazır oyuncu lazım diyenler sezon içerisinde hem hocaya hem yönetime saldırmasını da biliyor 'biz ne zaman genç oyuncu alıp oynatacağız ' diye? Bu şimdi iki yüzlülük olmuyor mu?
Tam olarak ne istiyorsunuz? Hem genç hem Sneijder'in olmuş hali mi?
Ne istediğinizi iyi düşündünüz umarım.
Başka bir açıklaması gerçekten yok ya, dersin ki videolarda uçuyor kaçıyor tamam. Maliyetinden dolayı istenmeyen topçulardan farkı ne bunun. Menajerlik komisyonunun uçuk ve kimlere bölündüğünün belirlenememesi sanırımcenk ve mehmet özbeğe komisyon az geldi heralde rus pazarından balonov çakacaklar dursunun bu kadar istemesinin sebebi budur.
#10 Leroy Sane#9 Rafael Leao mu yoksa #10 Rafael Leao mu
Bunlar arasında bir tek Mora'ya kanım kaynadı.Ertan Süzgün: "Sıcak bilgi olarak Bilal El Khannouss ile görüşmeler var. 10 numara pozisyonu için anlık adaylar Batrakov, Mora ve Bilal El Khannouss."

Jankat haklı ben olsam ben de sırf abilik yapsın diye takımda olan Günay'ın arkasında kalmak istemem.Ertan Süzgün: "Jankat 3'ncü kaleci olmak istemiyor 2'nci kaleci olmak istiyor. Halil'i Gaziantep istiyor. Kazımcan'ı 3 takım istiyor Okan hoca oyuncuyu beğeniyormuş geçen Başakşehir'e giderken de illa gönderelim modunda değilmiş."
@Mustafa Yiğit Dursun niye ille de patlakov diyor?cenk ve mehmet özbeğe komisyon az geldi heralde rus pazarından balonov çakacaklar dursunun bu kadar istemesinin sebebi budur.
Olur olur yeterki pişman olduğunu beyan edip adam akıllı özür dilesinHakan 1 yıldır gerizekalılık etmese aslında hem Osimhen hem Sane hem Leao için çilingir olur, nokta atışı bile denebilirdi ama vazoyu kırdı bir kere. Tamiri zor.
Afiyet olsunYemeğe çıkıyorum, yemekten sonra Can ve birkaç oyuncu hakkında birkaç kelam edeceğim. Akşam toplantım olacak çok bakamayabilirim.