Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Ucuz 10 numara var mı ucuz sol stoper ve ucuz 8.

Ertan Süzgün: "Enciso konusu geriye düştü, yapılan teklif kulübü tarafından kabul görmedi oyuncuya EPL tarafından teklifler var."

Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.

Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.

Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.

Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.

Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.

Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.

Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Milan oyuncuyu Leao'dan çıkıp getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.

Üstat bilgiler için teşekkürler

Öncelikle umarım Can ve Hakan gelir

İhtiyacımız var bu tarz yerli isimlere

Hele ki Barışın gittiği senaryoda yerli havuzumuz epey daralıyor

Ama özellikle Hakan gelirse camiadan sağlam bir özür dilemeli diye düşünüyorum

Leao konusuna gelirsek artık olacak gibi deniliyor

Ben açıkçası halen inanamıyorum

ama gelirse yeni hedefler arayan bir leao çok değişik şeyler izlettirir bize

Forvet konusundan daha önemlisi 10 numaraya can mı düşünülüyor başka isim yok mu acaba

Ayrıca 8 numara neden hiç konuşulmuyor

Esasında bizim sezon biter bitmez ilk yapacağımız iş orta sahayı komple yenilemek olmalıydı

Haydi onu yapmadılar bari u23 8 ve 10 alsınlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca genç oyuncu alınmasın yok bize hazır oyuncu lazım diyenler sezon içerisinde hem hocaya hem yönetime saldırmasını da biliyor 'biz ne zaman genç oyuncu alıp oynatacağız ' diye? Bu şimdi iki yüzlülük olmuyor mu?

Tam olarak ne istiyorsunuz? Hem genç hem Sneijder'in olmuş hali mi?

Ne istediğinizi iyi düşündünüz umarım.
ben her zaman genç yeteneklerden yanayım fikrim belli ama hem genç hem de olmuş oyuncuyu okan hoca istemiyor mu? sürekli ''elit genç'' demiyor mu? ben bu laftan şunu anlıyorum, okan hoca %100 olmasa da baya bir pişmiş,belli hazır olma seviyesine gelmiş genç istiyor anladığım kadarıyla, onlarda baya tuzlu oluyor haliyle, hatta Okan Buruk: "Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki? Türk genci yetiştireyim okey ama yabancı genci neden yetiştireyim?" demedi mi? söylediğiniz laf forumdaki bazı arkadaşlardan çok ilk önce okan hocaya gitmeli bence. sanki hazır sneijder e yakın oyuncuyu bizzat okan hoca istiyor gibi, açıklamalarından bu anlaşılıyor, çoğu taraftar genç alalım, oynatalım derken 50 milyonluk genci kastetmiyor bence. Dediğinize katılıyorum doğru ama önce hocanın ''elit genç'' kafasından uzaklaşması gerekiyor bence, elit seviye olmasa bile yavaş yavaş bizim pişirmemiz lazım bazı keşfettiğimiz yetenekleri, bizim ligde gayet düşük ücrete alınıp satılan oyuncu da oldu, hem biz hem fb, ts yaptı bunu.

cenk ve mehmet özbeğe komisyon az geldi heralde rus pazarından balonov çakacaklar dursunun bu kadar istemesinin sebebi budur.
Başka bir açıklaması gerçekten yok ya, dersin ki videolarda uçuyor kaçıyor tamam. Maliyetinden dolayı istenmeyen topçulardan farkı ne bunun. Menajerlik komisyonunun uçuk ve kimlere bölündüğünün belirlenememesi sanırım

Ertan Süzgün: "Sıcak bilgi olarak Bilal El Khannouss ile görüşmeler var. 10 numara pozisyonu için anlık adaylar Batrakov, Mora ve Bilal El Khannouss."
Bunlar arasında bir tek Mora'ya kanım kaynadı.

İlla bunlardan biri alınacaksa tercihim şu şekilde olurdu:

1) Mora
2) Bilal
3) Batrakov

Ertan Süzgün: "Jankat 3'ncü kaleci olmak istemiyor 2'nci kaleci olmak istiyor. Halil'i Gaziantep istiyor. Kazımcan'ı 3 takım istiyor Okan hoca oyuncuyu beğeniyormuş geçen Başakşehir'e giderken de illa gönderelim modunda değilmiş."

Şirin baba forumu ele geçirdi :asd:

SmartSelect_20260806_142252_Samsung Browser.webp

Ertan Süzgün: "Jankat 3'ncü kaleci olmak istemiyor 2'nci kaleci olmak istiyor. Halil'i Gaziantep istiyor. Kazımcan'ı 3 takım istiyor Okan hoca oyuncuyu beğeniyormuş geçen Başakşehir'e giderken de illa gönderelim modunda değilmiş."
Jankat haklı ben olsam ben de sırf abilik yapsın diye takımda olan Günay'ın arkasında kalmak istemem.

Ertan Süzgün: "Barış konusunda sözlü tekliflere bakmıyoruz, resmi teklif gelirse bakarız diyorlar."

Hakan 1 yıldır gerizekalılık etmese aslında hem Osimhen hem Sane hem Leao için çilingir olur, nokta atışı bile denebilirdi ama vazoyu kırdı bir kere. Tamiri zor.
Olur olur yeterki pişman olduğunu beyan edip adam akıllı özür dilesin

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt