Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
Saçın paraları patlakova falan. Seneye mustafa sarp-barış özbek-ayhan akman gibi futbolculara geri döneriz. Bizim fener gibi cebinden sınırsız maddi kaynak sağlayacak yöneticilerimiz yok. Bizimkiler kulübü icraya veren kişiler. Kulübün kasasındaki para bitince yeni barış özbeklerle devam ederiz.

Bu arada Sergen 7 sinden sonra hareketlenir demişti tuhaf biçimde çocuğun hisleri sağlam 😂
yav renktaş şöyle yazıyonuz sonra 1 yaz kafa ütülüyor astroloji filan diye. ağustos gelmeden 2 3 oyuncu diyordu hani nerde. transfer gelmedi eylüle kalmış 1 ay tabiki bu ay içinde olacak gelişmeler. gaza getirmeyin şunu. bu şey gibi transfer dönemi bitmeden gs transfer yapacak gibi bir şey.

Transfermarkt çökmüş galiba hiçbir futbolcu hakkında fikrim yok şu anda yeni isim çıkmasın bugün lütfen.

Not: Tolgahan Veiga yi yazmıştır kesin

Bilal konusunda genc bir Belhanda gibi düsünün

Bu arada oluru varsa bence Bertuğ'u alalım. Halil + bir miktar paraya hallolur diye düşünüyorum.

❌

su emojiyi görünce panik atak oluyorum

Leao musiala sane osimhen kâğıt üzerinde dünyanın en iyi 10 4 lüsünden biri ama Galatasaray ın huyunu biliyoruz kesin patlar sezon içinde

Bizimkiler Canuzunu ST rotasyonuna mı istiyor acaba? Hem #10 hem Canuzun neden alınıyor ki

Mertens ve torreira nın gelişinin yıldönümü olan bugünde transfer bekliyordum... 😞 umudum da çoktu belli etmesem de...

Geri
Üst Alt