Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Bu anket kapanacak: .
Son bir ekleme yapayım. Bilal dahil bize önerilen oyuncuların çok büyük bölümü Haziran ayında öneriliyor. Bizimkiler duruyor duruyor son vakitlerde iş yapmak istiyor. Bu da ilginç bir konu gerçekten.

Onyedika ile yatıp kalkıyoruz sonra vazgeçiyoruz.
Devre arası Arda Okan için başkanlar görüşüyor hatta vazgeçiyoruz.
Magassa için çok uğraşıyoruz küme düşüyor takımı ilgilenmiyoruz.

Bunlar gibi çok fazla isim var. Bunlar garip konular cidden.

Şirketinizde hangi pozisyonlarda çalışabiliriz ?
Eleman arayışınız var mı ?
Çalışanlarınızın hepsi Galatasaray taraftarı mı ?

Son bir ekleme yapayım. Bilal dahil bize önerilen oyuncuların çok büyük bölümü Haziran ayında öneriliyor. Bizimkiler duruyor duruyor son vakitlerde iş yapmak istiyor. Bu da ilginç bir konu gerçekten.

Onyedika ile yatıp kalkıyoruz sonra vazgeçiyoruz.
Devre arası Arda Okan için başkanlar görüşüyor hatta vazgeçiyoruz.
Magassa için çok uğraşıyoruz küme düşüyor takımı ilgilenmiyoruz.

Bunlar gibi çok fazla isim var. Bunlar garip konular cidden.
Transferin Okan hocama bırakılmamasının önemini arz eden bir durum bu hocam. Evander Wendel bi sürü isim var deli gibi iateyip sonra yüzüne bakmadığımız.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtalyan spor medyası kadar şerefsizi yok. Yok leao mutlu milan mutlu. Adi şerefsizler adamı yollamak için herşey yapar milan amacınız iteleme. Mutluysa devam etsin hadi işine leao de geç.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao avrupa klüplerinden o maaşı verecek kimse yok.Ya araplar ya biz.Şu burundan kıl aldırmama işi tam blöf.Seneye son senesi kalır 30a opsiyonlu salarlar.

şu orta sahada hakan ç. sevmememe rağmen çok iş yapar çünkü orta sahada yetenek fakiriyiz az biraz sara var.. ters top, uzun top, şut, takımı yönetme gibi işleri iyi yapıyor.. bunun daha iyisini almaları falan mümkün değil.. çok su kaldırdı bu adamın işi ama şu an yerli olması sebebi ile de avantaj sağlar.. direkt 11 oynayabilecek yerli oyuncu

şu orta sahada hakan ç. sevmememe rağmen çok iş yapar çünkü orta sahada yetenek fakiriyiz az biraz sara var.. ters top, uzun top, şut, takımı yönetme gibi işleri iyi yapıyor.. bunun daha iyisini almaları falan mümkün değil.. çok su kaldırdı bu adamın işi ama şu an yerli olması sebebi ile de avantaj sağlar.. direkt 11 oynayabilecek yerli oyuncu
Aynı görüşteyim gönlüm istemiyor ama tam aranan adam torreiranın yerine cuk olur

Hakan
Reijnders Sara

Şöyle bir üçlğ kurabilsek

Can konusunu bir ele almak istedim.

Can şu şekilde başlıyor. Ailesi, menajeri ve Almanya'da bizim için görüşmeler yapan 2 yerli isim 35 milyon € civarında getirebiliriz diyor. Bizimkiler de o rakama çıkarız DK öncesi bitirelim bu olayı diyor. Frankfurt tarafı DK'yı beklemek istiyor diyerek beklemeye geçiyorlar. Bu sırada yoklamalar devam ediyor tabii. Çocuk da ailesi de Galatasaraylı herkesin malumu zaten. Hoca da kendisini çok beğeniyor başkan da yerli isimleri daha çok istiyor zaten.

Neyse olay bir türlü 35 milyon € bandına gelmiyor. Frankfurt bir türlü ikna olmuyor. Yerli oyuncu problemini biliyor ve tok satıcı moduna geçiyor. Başkan da 35 dediniz üstüne çıkmayız diyor. Frankfurt tarafı 45'e kadar düşürüldü ama bizimkiler o rakama yanaşmıyor hala.

Orta yol bulunacaktır artık bonus mu olur sonraki satış mı bilemem. Bu işin bu kadar dallanıp budaklanma olayı oyuncu tarafından gelen kesin düşürürüz havası.

Tolgahan'ın bahsettiği isim muhtemelen Mane. 3-4 gün önce önerildi ama bonservisi çok yüksek. Yaşını da göz önüne alınca sanmıyorum açıkçası alabileceğimizi.

Batrakov konusunu ekşide konuşmuştum. Ponomarenka transferi bitmek üzereyken başkana yakın olan taraflardan Batrakov olayını çözeriz deniyor. İkisi de epey milliyetçi oyuncular. Pono bekletiliyor. Pono, Batrakov için bekletildiğini öğrenince sözleşme uzatıyor. Batrakov ismini öne atanlar ise Asprilla, Nhaga, Lesley ve daha önceki bazı transferleri yapan kanat.

Ben başkanın özellikle Batrakov'a onay vereceğini düşünüyorum.

Mora ismini hiç duymadım. Porto'nun o topçuyu bize bırakacağını düşünmek de komik açıkçası.
Bilal'de de aynı mevzu var Can gibi. Rakamlar çok yüksek.

Can konusunda kötü bir haber vereyim. TS nin de oyuncuya ilgi gösterdiği konuşulmaya başlandı.

Hakan kulübe 15 milyon €'ya sorunu çözebileceğini söyledi. Bizimkiler tepkisiz diye biliyorum.

8 numara gidişlere bağlı hala. Şimdilik gelişme yok.

Leao'da masadaki teklifimiz 43 milyon €. Oyuncu buraya gelmeyi çok istiyor. 48 saat içerisinde olumlu olarak noktalanacaktır. İtalyan basınına bakmayın derim.

Şimdilik iyi günler herkese.
Batrakov için Pono'yu almamak ahmaklık olmuş. Hoş ikisi de gelse barış elçiliği gibi birşey olurmuş da neyse...

Can Uzun'un ailesi 35 rakamını bir taraflarından sallamamıştır bence. Kulübü ile görüşüp ondan sonra bu rakamı telaffuz etmişlerdir. Ama İşin ucunda Türk kulüp olunca Frankfurt çirkefe yatmıştır. Malum yabancı sınırı bunlar kesin almak zorundalar diye düşünmüşlerdir. (Keşke Kenan'ın babası da aynı şekilde oğlunu Juve'den 1-2 seneliğine çekip buraya getirmeye çalışsa da buradan EPL ye gitse)

Bir alttaki mesajında yazdığın önceden görüşülen ve bir zemine oturtulan isimler hakkında haklısın. Tekrar dönmemeleri için sebep ne olabilir? Bunlar daha mı heyecan veriyor acaba? Daha iyisini bulduk bunları boşverin gibilerinden mi düşünüyorlar? Bilemedim.

Leao konusunda bence orta yol bulunur zaten bir şekilde. Direnecekleri ne kadar süreleri kaldı bilmiyorum.

Protekizli diğer oyuncu hakkında en ufak fikrim yok.

Şimdi Sorumu sorayım madem? Bu kadar kargaşanın içerisinde Başkan'ın ve Okan Buruk'un psikolojileri nasıl? Onlara da bize geldiği gibi gına geldi mi artık? Tamam ne istiyorlarsa verin de kurtulalım şu cendereden diyorlar mıdır?

Şirketinizde hangi pozisyonlarda çalışabiliriz ?
Eleman arayışınız var mı ?
Çalışanlarınızın hepsi Galatasaray taraftarı mı ?
1786019514191.webp

hala leao için istenen parayı verip uçağa bindirmemek skandal.Yapacak bir şey yok kazıksa da vereceksiniz o parayı bu kadar bekletmeseydiniz taraftarı

Geri
Üst Alt