Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Bu anket kapanacak: .
Tati + Mithat + Yusuf sag bek rotasyonu memnun eder mi

Baris'in gittigi ve Can Uzun'un gelmedigi senaryoda Berat Lus + Eren Dinkci ile mi idare edecegiz

BURHAN CAN TERZİ HAKKINDA SORUŞTURMA TALİMATI!Gazeteci Burhan Can Terzi hakkında, Galatasaray Spor Kulübünün futbolcu transferine ilişkin, (_tekzip yapılmasına karşın_) gerçeğe aykırı açıklamalarda bulunmaya devam ederek, kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği iddiasıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan başvuru sonrası, soruşturma işlemleri konusunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne talimat verilmiştir.

Bu adamı ben tanıyorum. Batı üst 401. blokta, yani tribünde tanıştık. Fotoğraf falan birebir aynı.

Bizim bildiğimiz Şeref Aydın değil arkadaşlar. Ziyech'in oynadığı sezonda tribünden kombinesi vardı.

Her maça Ankara'dan gelip gidiyordu. Sanırım Ankara'da bir resmi kuruluşta memurdu.

Bu arada soyadı Aydın değil iki ismi var Şeref Aydın. Hatta Aydın'ı kullanıyordu. Sonraki sezonlarda yenilemedi kombineyi bağımız koptu.

Leao icin 40-45m bonservis 9m+bonuslar maas paketi cok makul hatta biraz fazla bile
Daha teklif yukseltmeye gerek yok tursusunu kursunlar

ne onlar oynatmak istiyor ne adam orada kalmak istiyor
paralari da yok satmadan yerine adam alamiyorlar

yeter be biz Arap miyiz

Bu adamı ben tanıyorum. Batı üst 401. blokta, yani tribünde tanıştık. Fotoğraf falan birebir aynı.

Bizim bildiğimiz Şeref Aydın değil arkadaşlar. Ziyech'in oynadığı sezonda tribünden kombinesi vardı.

Her maça Ankara'dan gelip gidiyordu. Sanırım Ankara'da bir resmi kuruluşta memurdu.

Bu arada soyadı Aydın değil iki ismi var Şeref Aydın. Hatta Aydın'ı kullanıyordu. Sonraki sezonlarda yenilemedi kombineyi bağımız koptu.
Bizim bildiğimiz Şeref Aydın Nennioğlu transfer baronuydu.

hala utanmadan haberimin arkasındayım diyodu şimdide arkasında durda görelim

Geri
Üst Alt