Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.325
- 102.445
- 5.238
Martinelli performans olarak uzak ara > Leao bu arada.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martinelli performans olarak uzak ara > Leao bu arada.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Martinelli ama Leao bizle daha aidiyet kurmaya müsait bence martinelli gelir 1-2 sezon sonra ayrılır gibi geliyorleao 45
martin 50
hangisini tercih ederdiniz?
Doğrudur çıkan isimler üzerinden o kadar detaylı bilmiyorum tabii de mantık olarak birini almadan Martinelli'yi kolay kolay bırakmazlar dedim.Arsenal'in plani hem Trossard hem Martinelli'yi gonderip iki topcu almakti
Hedefleri Tzolis + Morgan Rogers idi ama Rogers Chelsea yapti
Vinicius Jr. disinda Barcola, Alvarez vs. yazildi
kesin bi kanat alacaklar bence
Martinelli de sanki Roma, Juventus, Milan falan yapar
Martinelli hic capraz koparmadi kiÇapraz koparmasa Martinelli'nin potansiyeli herkesten yüksekti.
İlk izlediğimde ne topçuymuş bee falan diyordum. Çapraz bağ çok kötü sakatlık...
adam almazlarsa asla birakmazlar ama adam alcaklar ve birakacaklar benceDoğrudur çıkan isimler üzerinden o kadar detaylı bilmiyorum tabii de mantık olarak birini almadan Martinelli'yi kolay kolay bırakmazlar dedim.
Trossard yerini Tzolis ile doldurdu ama ne verecek EPL'de kimse bilmiyor. Trossard'ın katkısı çok çok farklıydı.
Onu kaybedip üstüne bir de Arteta'nın her zaman rotasyonda katkı aldığı adamı da kolay bırakmaz diye düşünüyorum.
leao o malı kucağına alır tüm sahayı koşarMartinelli mi Leao mu
Martinellinin ismi kulaga da hos geldigi icin istiyorum
Montepillieri ṣampiyon yapan belhanda gibiyse hemen gelsinBilal konusunda genc bir Belhanda gibi düsünün
İlk parladığı dönem ciddi bir sakatlık yaşadı dizden, o onu çok geri götürdü potansiyel anlamında.Martinelli hic capraz koparmadi ki
kariyerinin basinda bi diz sakatligi olmustu ama ondan da iyi dondu
en iyi sezonunu da cok sonrasinda oynadi, 2023 kariyer zirvesi gibiydi
Zinchenko + Jesus eklemesini yaptigi donemdi sanirim Arsenal'in
arkasinda Zinchenko + Xhaka ile cok iyi bi uyum yakalamisti
sonrasinda devami gelmedi
hiz ceviklik caliskanlik vs. bu konularda hicbir sey kaybetmedi
teknik ve oyun zekasi olarak ustune koyamadi sadece
bir de arkasinda Zinchenko gibi onu oynatan bir bek olmayinca bekini oyuna katip bir seyler yaratan bi oyunu kendi basina uretemedi
Bu da cok hakli bir serzeniṣ
Israil konusunda sikintili aciklamalari var
Hic böyle burak doganin twiti gibi sorusma balatildi twiti görmedik ne hikmetseonları da dava etmislerdi.