Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
Martinelli performans olarak uzak ara > Leao bu arada.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HPCvkcgWAAAUJYM

Yeni üyeler bile gaza geldi.

Attığı mesaj yüksek olmasına rağmen tagı düşük olanlara bulaşmayın.

f0deca6e2bc2ccbdacb418cdca42f242.webp

Arsenal'in plani hem Trossard hem Martinelli'yi gonderip iki topcu almakti
Hedefleri Tzolis + Morgan Rogers idi ama Rogers Chelsea yapti

Vinicius Jr. disinda Barcola, Alvarez vs. yazildi
kesin bi kanat alacaklar bence
Martinelli de sanki Roma, Juventus, Milan falan yapar
Doğrudur çıkan isimler üzerinden o kadar detaylı bilmiyorum tabii de mantık olarak birini almadan Martinelli'yi kolay kolay bırakmazlar dedim.

Trossard yerini Tzolis ile doldurdu ama ne verecek EPL'de kimse bilmiyor. Trossard'ın katkısı çok çok farklıydı.

Onu kaybedip üstüne bir de Arteta'nın her zaman rotasyonda katkı aldığı adamı da kolay bırakmaz diye düşünüyorum.

Çapraz koparmasa Martinelli'nin potansiyeli herkesten yüksekti.

İlk izlediğimde ne topçuymuş bee falan diyordum. Çapraz bağ çok kötü sakatlık...
Martinelli hic capraz koparmadi ki
kariyerinin basinda bi diz sakatligi olmustu ama ondan da iyi dondu
en iyi sezonunu da cok sonrasinda oynadi, 2023 kariyer zirvesi gibiydi

Zinchenko + Jesus eklemesini yaptigi donemdi sanirim Arsenal'in

arkasinda Zinchenko + Xhaka ile cok iyi bi uyum yakalamisti
sonrasinda devami gelmedi

hiz ceviklik caliskanlik vs. bu konularda hicbir sey kaybetmedi
teknik ve oyun zekasi olarak ustune koyamadi sadece

bir de arkasinda Zinchenko gibi onu oynatan bir bek olmayinca bekini oyuna katip bir seyler yaratan bi oyunu kendi basina uretemedi

Martinelli mi Leao mu

Martinellinin ismi kulaga da hos geldigi icin istiyorum

Doğrudur çıkan isimler üzerinden o kadar detaylı bilmiyorum tabii de mantık olarak birini almadan Martinelli'yi kolay kolay bırakmazlar dedim.

Trossard yerini Tzolis ile doldurdu ama ne verecek EPL'de kimse bilmiyor. Trossard'ın katkısı çok çok farklıydı.

Onu kaybedip üstüne bir de Arteta'nın her zaman rotasyonda katkı aldığı adamı da kolay bırakmaz diye düşünüyorum.
adam almazlarsa asla birakmazlar ama adam alcaklar ve birakacaklar bence

viniciusu alamazsa martinelliyi bırakmaz malsenal

real madrid de bi oyuncu kaprisiyle hareket edecek takım değil, başkanları manyak. gerekirse yedek bırakırlar ama yine yollamazlar

Bazen muhabirler kulüplerin halka açık şirket olduğunu unutuyorlar. İlgileniyor vb. gibi haberler başka direk aldı haftaya kampta haberi yapıp bir de yalanlanınca hala üstüne kelle koyma, üstüne gitme gibi saçma işlere girmek gerçekten gerzekçe bir hareket. O kadar şikayet gitti kulüpten, o kadar dosyalar gitti karalama yapanlara hiç bir caydırıcılığı olmayan 6222 uygulayıp gönderip buna özel soruşturma açmada biraz saçma bir durum tabi.

Martinelli hic capraz koparmadi ki
kariyerinin basinda bi diz sakatligi olmustu ama ondan da iyi dondu
en iyi sezonunu da cok sonrasinda oynadi, 2023 kariyer zirvesi gibiydi

Zinchenko + Jesus eklemesini yaptigi donemdi sanirim Arsenal'in

arkasinda Zinchenko + Xhaka ile cok iyi bi uyum yakalamisti
sonrasinda devami gelmedi

hiz ceviklik caliskanlik vs. bu konularda hicbir sey kaybetmedi
teknik ve oyun zekasi olarak ustune koyamadi sadece

bir de arkasinda Zinchenko gibi onu oynatan bir bek olmayinca bekini oyuna katip bir seyler yaratan bi oyunu kendi basina uretemedi
İlk parladığı dönem ciddi bir sakatlık yaşadı dizden, o onu çok geri götürdü potansiyel anlamında.

Benim aklımda çapraz diye kalmış ama tabii çok yıl geçti yanlışta hatırlıyor olabilirim ama ciddi bir sakatlık yaşadı onu net hatırlıyorum.

Gözaltına aldırmaları gerekenler Ahmet Ercanla, Lube Ayar, fenerli namussuz fenomenler vs olması gerekirken yönetim Burhancan ile uğraşsın. Günahım kadar sevmiyorum tarzını ama ayıp.

Geri
Üst Alt