- 3 Temmuz 2012
- 139.649
- 88.048
- 5.338
martinelli, el kunus geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerisinde de sorunluydu gerçi takımın geneli berbat ötesiydi ama son 10 maçta bunun tarafından inanılmaz goller yedik.ya umut son 10 maçı baz alıyon da geri kalan 40 maçı niye baz almıyosun
nasıl sorunluydu yavGerisinde de sorunluydu gerçi takımın geneli berbat ötesiydi ama son 10 maçta bunun tarafından inanılmaz goller yedik.
Transfer ettiğimizde bu videoyu izleyip fena gaza gelmiştim. İşte şimdi bu adam ebenizi laciverte boyayacak diye yerimde duramıyordum ama herif patates çıktı. Prime döneminde iyi kasaptı ama.böyle bi video niye var
can uzunu istemiyoruzMartinelli Leao Lang hicbiri uzmez
hepsine okey birini alalim
acele de etmeyelim uygun maliyet kovalayalim o bolgede
asil aceleyi Can Uzun'da etmek lazim
Baris giderse farkli fiyat cekmeye baslarlar
Nedim Çok MelliAdımı Nedim M.Elli olarak değişir misiniz?
Yönetim: değiliz.martinelli
leao
can uzun
reijnders
adamsanız 4'ünü birden alırsınız hadi bakiyimmmmmmm
onlar da dava edildi geçmişte.Gözaltına aldırmaları gerekenler Ahmet Ercanla, Lube Ayar, fenerli namussuz fenomenler vs olması gerekirken yönetim Burhancan ile uğraşsın. Günahım kadar sevmiyorum tarzını ama ayıp.
ikisi de geliyorcan uzunu istemiyoruz
el knus gelecek
Hic böyle burak doganin twiti gibi sorusma balatildi twiti görmedik ne hikmetse
Ben hâlâ Kenan Yıldız ile ilgili çok gizli bir operasyon yürütüldüğünü düşünüyorum. Bence Leao yem. İçinde Sara ve Barış'ın takas olarak kullanılacağı bir Kenan Yıldız pazarlığı var. Juventus sola yeni aldığı genç oyuncuyu koyacak. Sağ kanat için de BAY'ı düşünüyorlar. Orta saha üçlüsü de Locatelli - Thuram - Sara yapacaklar.