Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
O da doğru ama sağ bek bulacaz diyorlar baksana

Sağını bulabilen solunu da bulur

Niye böyle bir şey yapsın ki? Gerçeklik payı varsa da Burhan kanıtlarını sunsun da olayın doğruluğunu bizde öğrenmiş olalım. Her kimse taraftara böyle bir umut verip gündemi meşgul eden ortaya çıksın.
Bundan bağımsız Dursun Özbek’in kafasını bulandırdığını söylüyorlar mesela Kavuk ve ekibi bir isimle gidiyor, o da kardeşi ve Oktay’a soruyor sonra onay vermiyormuş vs

İşler kötü giderse daha da çok duyulur bunlar.

Geçen divanda hatta çok fazla büyürük o yüzden birilerine danışıyoruz vs dedi hatta bu yönde çalkalanan dedikodulara cevap olarak.

"Manchester United" ve Rusya milli takımının eski oyuncusu Andrey Kanchelskis, Lokomotiv Moskva orta saha oyuncusu Aleksey Batrakov'un Galatasaray'a olası transferi hakkında konuştu.

Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bu takıma karşı üç kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve İstanbul'daki maçlarda bunu tam anlamıyla hissettim. Bu, Türkiye ve Avrupa için de büyük ve önemli bir kulüp. Batrakov denemeli ve oraya gitmeli. Ne derse desinler, Türkiye o kadar da kötü bir lig değil. Orada başlayacak, sonra başka bir takıma geçebilir; İtalya veya İngiltere'ye. Neden olmasın? Ben tamamen bu fikre destek veriyorum.

Onu Lokomotiv'de ne bekliyor? Sadece maaş. Avrupa'da böyle maaşlar yok. Ve Lokomotiv'in avantajları var ama dezavantajları daha fazla. Milli takım Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda oynamıyor, Şampiyonlar Ligi'nde de yokuz. Ama Galatasaray Avrupa kupalarında oynuyor, bu büyük bir artı. Batrakov Galatasaray'a transfer olursa mutlu olurum. Oraya giderse hep aklımızda olacaktır.

Batrakov, Lokomotiv altyapısının yetiştirmesi. A takımda 81 maça çıktı, 33 gol attı ve 23 asist yaptı.

rusyada heryerde transfer konuşulmakta an itibariynen

sakız olan hangi transferden kar ettik. transferlerin yüzde 90 ına irrite edici sakız haline dönüştürüp herkese laf verdiriyoruz.. milleti inada bindiriyoruz..

Geçen seneki çalhanoğlu haberlerinden farkı yok can işinin

Bizim saflara birileri bu iş 30-35e biter diyor bunlar da inanıyor ama asla öyle bi realite yok

Bu kadar kötü transfer yürüten 2. Bir takım daha yoktur, planlaması ayrı rezalet transfer süreçleri ayrı rezalet

Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.

Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.

Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.
Osimhen transferi zamanı kendi imkanlarıyla İtalya’ya gitmesi, direkt oradan bilgiler paylaşması falan iyi bi habercilikti bence

yağız'dan bahsetmek yasak. :/
Ben Yağız’ı 2020 yılında yasakladım, herkes en güvenilir muhabir olarak görüyordu o dönem, bizim yönetimdekiler bile niye yasakladık diyordu, vazgeçiremiyorduk forumda isminin anılmasını, bugün herkes o dönem düşündüğüme geldi, bir kere de ona tepki göstereni övdüğüm mesajda ismini zikretme hakkım olsun.

Rabbim tez zamanda nasip et.

images.webp

Osimhen transferi zamanı kendi imkanlarıyla İtalya’ya gitmesi, direkt oradan bilgiler paylaşması falan iyi bi habercilikti bence
Takıntı yapıyor bazen, zamanında Torreira’da da yapmıştı, 18den 6ya düşürüp aldık Torreira’yı ama alamayabilirdik, o konuda kendini sakınmalı, çok iyi muhabir olarak görmüyorum ama diğerlerinden iyidir.

Ben Yağız’ı 2020 yılında yasakladım, herkes en güvenilir muhabir olarak görüyordu o dönem, bizim yönetimdekiler bile niye yasakladık diyordu, vazgeçiremiyorduk forumda isminin anılmasını, bugün herkes o dönem düşündüğüme geldi, bir kere de ona tepki göstereni övdüğüm mesajda ismini zikretme hakkım olsun.
şu postu ciddiye aldığına inanamıyorum. :asd:

En temizi Barış ı takımda tutup, arkasına lang stili bir yedek sol açık alıp, parayı 10 numaraya gömmek gibi. Leao ya 50 vermeye gerek yok.

Geri
Üst Alt